Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88

I cim je FC3 preuzeo nismo napad sastavili,dobio je dve rampe i primljeno 4p preko njega..

Ne kapiram ovaj potez..

Morace da raspari Renglanda i Berona..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By Zex88

Daj bre vadi Filipa..Ne moze cunj zaustaviti..

Korisnikov avatar
By Zex88

Odlicna igra u prvom..Stratos i Beron za sve pare..
21-5 odnos bacanja <3

Korisnikov avatar
By MileBL

Za sad imamo utakmicu pod kontrolom ali bice jos dosta borbe da ovo dobijemo
Tomic odlicno podelio uloge igracima, nisam ocekivao da ovoliku minutazu mogu izgurati Simanic i Radanov.

Korisnikov avatar
By Zex88

Ko je ovde uporedjivao Stratosa za Keseljom? :D
Ne slusate me..
Vrhunska igra nasih..Regland fantasticno vodio tim..
Buducnost je u ogromnim problemima. Sebiclku i divljina od svih igraca je vidjena..

Korisnikov avatar
By Zex88

43-16 odnos u bacanjima... Nisu odustajale sudije i na 25 razlike..
Najjaca je za Lazica u poslednjem minutu,kad fauliraju njega,a dosude dva bacanja Djeticima..

Korisnikov avatar
By Peja

Iako je vidljivo da je BUD u zescem kurcu, veliki respekt prema ovom mecu za sve nase igrace i strucni stab!
:clap: :clap: :clap:

Zexaro, ja sam uporedjivao Keselja i Perpea, ne znam sta je tu cudno, onaj mec je bio bas keseljevski , zavrsio je sa -2, a inace imao je i Keselj ovakve partije u reprezentaciji :!:

Korisnikov avatar
By MileBL

Odlicno odigrana utakmica, kada smo malo stali Perperoglu je potegao i to je bio kraj nadanjima Buducnosti.
Beron je opasan suter, uzima stvarno teske suteve i pogadja

Korisnikov avatar
By Zex88
Peja napisao:

Iako je vidljivo da je BUD u zescem kurcu, veliki respekt prema ovom mecu za sve nase igrace i strucni stab!

Zexaro, ja sam uporedjivao Keselja i Perpea, ne znam sta je tu cudno, onaj mec je bio bas keseljevski , zavrsio je sa -2, a inace imao je i Keselj ovakve partije u reprezentaciji :!:

Covek imao proliv pre meca sa Cibonom.. :D Resio je posle Ulm i bio najbolji u PG.. Mozda po poenima,ali igracki ovako raznovrsno nikako..Takodje,Keselj je to radio 2010.. Danas.. :cry:

Korisnikov avatar
By Peja
Zex88 napisao:
Peja napisao:

Covek imao proliv pre meca sa Cibonom.. :D Resio je posle Ulm i bio najbolji u PG.. Mozda po poenima,ali igracki ovako raznovrsno nikako..Takodje,Keselj je to radio 2010.. Danas.. :cry:

Naravno da se ne mogu porediti, dva sveta..Perperoglu igra 10 godina na top nivou u top klubovima, Keselj je daleko od toga..

Ali taj mec je podsecao na keselja, kao sto su ove trojke danas podsecale na keselja protiv spanaca 2010...to su jedine slicnosti, ta dva detalja, ostalo...

nisam znao za proliv :D onda moje izvinjenje

• 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 129
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]