Stare teme
Korisnikov avatar
By Lucky
Mnogo mi se svidja ovaj koncept sa dovodjenjem klinaca, samo sto on zahtjeva stabilnost na duze staze, i finansijsku i organizacionu, inace svi klinci mogu otici kako su i dosli.
Ne znam samo sto im treba ono lozenje o ekspresnom povratku u EL kad je svima jasno da smo jos uvijek mnogo daleko i od pomisli na to. Samo bespotrebno nabijaju pritisak javnosti sa nerealnim ocekivanjima.
Ne znam je li najveca zasluga Loncara ali potezi poput Dragutinovica, Vucurovica, Mladosti Zemun,Minica, Krdzalica, klinaca... su bar meni mnogo vazniji od toga ko ce nam biti u prvom timu.
Korisnikov avatar
By Drex
negde po komentarima se piše da bi mogao ići prenos na YT kanalu Endesa lige?
By milanezija
Drex napisao:negde po komentarima se piše da bi mogao ići prenos na YT kanalu Endesa lige?
To za onaj turnir, ovo veceras izgleda da nema prenosa. Tako su bar reklk iz Baskonije a i nasi su preneli
Korisnikov avatar
By Poska
Заборавио сам да напишем ово за Новицу и за Гегића. Нема преноса вечерас, биће за наредне две. Само полако, овај тим свакако неће играти најбољу кошарку у октобру.
Korisnikov avatar
By Zex88
Poska od starta krenuo da trenira.. :D

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Partizanu fali bek, sa Marinkovicem koji cas odiga dobro cas lose i Aranitovicem na koga ne moze da se oslonis jer je vise bivsi kosarkas, ne mozes puno da ocekujes. Takodje Zagorac koje moze da se spusti na 2 je u slaboj formi, a posto ce Si ici i na 4, Zagorac ce verovatno samo 3 igrati.
Korisnikov avatar
By Pavac
Aranitović sa 20 godina bivši košarkaš? OMG
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 166

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]