Teme o mladim igračima i reprezentacijama
By Bojdo
Za Prkačina će biti kljucno koliko ce rasti, jer on je po igri moderna četvorka. Sada je negdje oko 201-202 cm, da lice preći 205 cm, ostaje da se vidi.
By Mikica8
Ima 205 cm minimum ja bi rekao 207,208 cm , one mere na sajtu FIBE nisu najtacnije i za Tismu se vodi da je 2 metra a ima minimum 203,204 cm a Prkacin je visi od njega , tako su pisali i oni sa espn-a.
By Mikica8
Nadam se da ce nasi dobro islektirati sledece godiste , visoke klince sa dobrim fizickim predispozicijama i atletskim mogucnostima a koji znaju da igraju, imamo tamo vec kvalitetne centre Dabovica i Markovica , Radovanovica na krilu ,Pavlovica na pleju , mozda cak i da se ubaci Milijasevic . Sto manje Skobalja,Joksimovica i Andrica. Neka im model bude ovogodisnja juniorska selekcija.
By Bojdo
Mikica8 napisao:Ima 205 cm minimum ja bi rekao 207,208 cm , one mere na sajtu FIBE nisu najtacnije i za Tismu se vodi da je 2 metra a ima minimum 203,204 cm a Prkacin je visi od njega , tako su pisali i oni sa espn-a.
Debelo si promasio. On je ispod 205.
Tisma je 203cm,tako ga u Realu vode, Roko nije visi od njega.
Poslednja izmena od Bojdo u Sub Avg 18, 2018 11:23 pm, izmenjeno 2 puta ukupno.
By Mikica8
Ne znam mozda je i do fotografa, pod kojim uglom je naparvio fotografiju , meni je Prkacin delovao visi od Tisme na terenu, mozda i gresim :lol: Ako je samo toliko visok , ona nije bas najbolja situacija po njega sto se tice seniorske kosarke, on je gradjen slicno kao sto mu je i otac bio, onako zdepast,bas su fizicki slicni. Da , zaboracio sam i Vukcevica, ako se opredeli za nas, bas cemo biti jaki u reketu ponovo .
By malinaro
Partizan sa novim stručnim kadrom i igraluma koje dovodi, sigurno preiziam primat u mlađim kategorijama. Klipa je defintivno uništio Zvezdu u tom uzrastu.
  • 1
  • 291
  • 292
  • 293
  • 294
  • 295
  • 354
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]

Ostali klubovi ABA lige