Teme o mladim igračima i reprezentacijama
By malinaro
Stalno se provlači da smo limitirani na spoljnim pozcijama, I ja sam to mislio pre EP,ali sad sam baš ohrabren. Paunović može sve i pokazao je sav raznovrstan potemcijal sa Francuzima, uklučujući i trojke,što mu se spočitava. Naravno dalje mora puno raditi na šutu i odbrani,ali ko je bio kompletan igrač u 18g.
Trifunović ,vidi se odmah, odličan košarkaški materijal. On ima još mekšu ruku za daljinu, prvi korak,,samo mu fali samopouzdanja,koje će posle EP sigurno dobiti. Ali on je još dete,vidi se i pred njim je sjajno vreme. Siguran sam da su ovo budući naši reprezentativci, Možda se Trifa usmeri ka pleju,a ima šlifa za to.
Uzgred,treba pohvalti Bućana,iako sam i sam bio skepitačan, Napravio je sjajnu atomesferu u ekipi (za razliku od Klipe),a pametno je Ilića odredio za kapitena, da bi razbio potencijalne beogradske klanove, svako je imao svoj zadatak, podizao je formu i fokus tokom prvenstva i odlično spremio takitku u završniim mečevima.
KSS mora sve uraditi da pridobije Nakića za nas (ljudi angažujete se ako imate kontakte sa srpskimd delom njegove porodice),pa da ga zajedno sa Koprivicom, Pažinom, Pokuševskim na SP gledamo u mladom srpskom drim timu.
By SinisaBL
djordjino94 napisao:A koju bi to konkurenciju trebao Peca da ima, da ne bi bila tanka, ovo su valjda njegovi vrsnjaci ili bi vec sad trebao da "baca" Macvana, Bjelicu...
Seniorsku naravno. Da dobije minutažu na Jadranu i da ga istrpe.

Ps. Kako to da Nakić još uvijek nije naš? Rođen u beogradu, majka srpkinja, brat srbin, ja ne znam šta tu nije jasno ili im možda ne treba.
By milanezija
Mozda momak zbog pritiska sa svih strana nece jos da igra za mladje, mozda hoce da radi preko leta, Doncic nije igrao za juniore SLO pa je nacionalni heroj sa Dragicem postao na EP.

Ali bi bilo bas lepo imati i njega i Balsu na u19, uz Pokusevskog i Pazina i mozda jos nekog beka iz u17 ovogodisnje, bilo bi interesantno sa Amerima
By Bojdo
PASULJ PASULJ napisao:Pecarski ima onu genijalnost koja se ne stiče već se sa njom rađa.Kod njega je to otišlo na poentersku stranu a kod Jokića na asistencije
Jokic ima genijelnost i u poenterskom smislu, jer ne zaboravi da on sa lakocom trpa u NBA, naravno kad se orijentise prije svega na to.
Korisnikov avatar
By Zex88
[bbvideo=560,315]https://www.youtube.com/watch?v=6rNB_x2YILI[/bbvideo]

Paunovic mix sa ep..
By malinaro
Za vikend počinje kadetsko EP u Novom Sadu. Već u petak sa Španijom. Ne očekujem ništa posebno, mada se sa tim najmlađim nikad ne zna. Lako se izgube,ali i mogu i iznenaditi, Bitan faktor je hemija u ekipi. Na ovom U18 se pokazalo da je ona bila izuzetna i Petrušev je govorio o tome. Ako se ona najbolje vidi prema rekaciji sa klupe na igru saigrača i njihove poteze, ako bude onako kao što sam dosad video, sa kadetima već smo u minusu. Možda takmičarski naboj to popravi.
By Bojdo
Što se tiče u16. Individualno bi trebalo da su Nijemci najjači, jer imaju izbalansiranu ekipu, dakle velike prospecte i na spoljnim i unutrasnjim pozicijama, ali ih zezaju mnogi izostanci a jedan od najvecih udarace je povreda velikog prospecata ove generacije Len Schoorman, koji po svemu sudeći propusta EP, sto je značajan hendikep za njihove ambicije koje su podrazumjevale nista manje od zlata, ali i dalje je to vrlo jaka reprezntacija. Spanci predvodjeni Garubom i jos nekoliko zanimljivih igrača , takodje su jedni od favorita, u prijateljskoj su dobili relativno lako Hrvate. Hrvati individualno jaki, sa Prkacinom, Tismom, Bosnjakom, Persovicem, ali im moze predstavljati problem sto im je koncetracija kvaliteta uglavnom na 3-4 i pitanje je da li mogu izbalansirati ekipu za najvece domente, odnosno, sve ce zavisiti da li imaju bar solidne bekove da isprate ovaj četverac. Francuzi su pod kosem izuzetno jaki, dok im spolja ne poznajem ekipu, ali ono sto su spoljni pokazali na turniru u Turskoj ne sitavlja utisak vrhunske ekipe, ali vidjecemo. Litvanci standardno opasni sa svojim timskom igrom i disciplinom, a sto se tiče individualnog kvaliteta, nisam čuo da neko odskače.

Što se nas tiče stvarno ne znam sta da očekujem, mozemo da iznenadimo, ali mozemo i da podbacimo, imamo nekoliko igrača koji su zanimljiv materijal poput Mušikića. Tarlaca, Svetozarevica, Manojlovica...
  • 1
  • 284
  • 285
  • 286
  • 287
  • 288
  • 354
Takmicenja mladjih kategorija

Sutra startuje F8 jedinstvene kadetske lige. Preth[…]

Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.