- Čet Avg 02, 2018 5:59 pm
Heisenberg napisao:Pecarski je uvek imao brutalne brojke u mladjim kategorijama, mislim ima decko kosarkasko znanje, ali kod njega je telo najveci upitnik ako to podigne na vise nivo bice ozbiljan igrac.Mala ispravka,Mišković je godinu stariji.Što se tiče poređenja koje si naveo možda nije odgovarajuće.Petrušev i Koprivica ipak nisu klasični centri a ova tri pa čak eto i Jokić su centri.Razlika između ova tri ,Jokić i Ristić-95,Milutinov-30.12.1994 i recimo kvarteta Mišković -99,Pecarski,Petrušev i Koprivica-00 je svega 4-5 godina.Ako sve bude u redu to praktično znači da bi Srbija mogla da bira unutrašnju liniju između 7 vrhunskih igrača.Mislim da za 3-4 godine ni jedna zemlja osim Amerike neće imati takav kvalitet i širinu na unutrašnjim pozicijama.Što se tiče Ilića pada mi na pamet kakvu je karijeru mpgao imati Lučić da nije bilo povreda.Pvaj momak bi mogao da ostvari ono što Ličić nije zbog povreda.
Petrusev je za sada najblizi seniroskoj kosarci bice on dobar igrac.
Ilic je domaca verzija Greek freaka, mali moze da ima brutalno kosarkasko telo kao senior i samo kao takav moze da napravi dobru karijeru, ako popravi sut i nadogradi ostale elemente igrac za NBA definitvno,
Ne treba zaboraviti da u ovoj generaciji imamo i jos dva brutalna prospekta, Nikolu Miskovica koji je vodja ove generacije i Balsu Koprivicu koji sa Pecarskim i Petrusevim moze da cini najbolji centarski tandem koji smo imali u skorije vreme, nesto slicno smo vec imali Jokic-Milutinov-Ristic.