Teme o mladim igračima i reprezentacijama
By ikaluka
CG igraju najprljaviju i najdekadentniju kosarku od svih ekipa koje sam gledao na turniru.U svakom napadu u pogotovo u reketu po desetak faulova,udaraju na sve strane seniorske ekipe toliko ne tuku.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Pecarski je uvek imao brutalne brojke u mladjim kategorijama, mislim ima decko kosarkasko znanje, ali kod njega je telo najveci upitnik ako to podigne na vise nivo bice ozbiljan igrac.
Petrusev je za sada najblizi seniroskoj kosarci bice on dobar igrac.
Ilic je domaca verzija Greek freaka, mali moze da ima brutalno kosarkasko telo kao senior i samo kao takav moze da napravi dobru karijeru, ako popravi sut i nadogradi ostale elemente igrac za NBA definitvno,
Ne treba zaboraviti da u ovoj generaciji imamo i jos dva brutalna prospekta, Nikolu Miskovica koji je vodja ove generacije i Balsu Koprivicu koji sa Pecarskim i Petrusevim moze da cini najbolji centarski tandem koji smo imali u skorije vreme, nesto slicno smo vec imali Jokic-Milutinov-Ristic.
Korisnikov avatar
By Zex88
Pa ne bih isao tako daleko..
Korisnikov avatar
By Lucky
Meni se svidja sto voli da preuzima odgovornost i ne bjezi od lopte.
Sa druge strane, malo je reci da sam pesimista po pitanju Pecarskog. Bas bih volio da me razuvjeri vec ove sezone.
Korisnikov avatar
By Zex88
Meni je mnogo veca sansa za uspeh kod njega nego kod Voje Stojanovica koji mi je klasican primaer toga sto kazes..

Da se nadovezem na Lakija,slazem se sa napisanim gore..
By Bojdo
Paun je 3/5 trojka na ovom prvenstvu, u prvenstvu Srbije je imao dobar procenat, dok je na juniorskoj evroligi bio bas uzasan. Oscilira to je definitivno, ali mislim da moze dobrano da popravi taj segment, nije njemu tvrda ruka.
Poslednja izmena od Bojdo u Sre Avg 01, 2018 11:39 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Jebem li ga nema pravila, ali svakako sad im idu najvaznije dve godine, prelaz u senirosku kosarku guta dosta talentovane dece.
Meni Paunovic ne deluje nista posebno, ali to ne znaci da nece uspeti. Mozemo mi da pricamo o visini, skoku, sutu, rasponu ruku ali batice glava je najveci ljudski motor u svakom zivotnom aspektu pa tako i u kosarci.
Uporedite samo psihu Borise Simanica(98god) i Luke Doncica(99 god), brutalno, iako po fizickom potencijalu Borisa mozda ima cak i prednost. Naravno malo njih ima glavu Doncica ali samo je primer kako bez pravog mentaliteta ne mozes da budes igrac bez obzira na sve ostalo, dok sa pravom psihom mozes da budes vrhunski igrac i bez fizike.
  • 1
  • 279
  • 280
  • 281
  • 282
  • 283
  • 354
Takmicenja mladjih kategorija

Sutra startuje F8 jedinstvene kadetske lige. Preth[…]

Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.