Све ове године,
С тобом увек било где,
Ми смо црно бела деца,
Која броје успехе.
И још добро памтим све,
Памтим и све поразе,
Успомена кад се сетим,
Још кроз тело пролазе!
Све ове године,
С тобом увек било где,
Ми смо црно бела деца,
Која броје успехе.
И још добро памтим све,
Памтим и све поразе,
Успомена кад се сетим,
Још кроз тело пролазе!
BogdanB napisao:Gagić kao drugi centar je sasvim solidan, samo ta njegova koncentracija mora da se srediGagic ti je trenutno najbolji centar u Aba ligi, cisto sumnjam da ce vam on biti druga opcija, a takodje male su sanse da neki drugi klub dovede boljeg centra od Gagica.
Jel Minic siguran ili ne?
Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka
___________________________________________ http://rekreativo.com/ ___________________________________________________
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
MILOS OBILIC napisao:Jebes ligu gde je Gagic najbolji centar > pre par godina kao medju najboljim ligama u Evropi, sad ni u TOP 10Ajde nabroj tih 9 liga, ja mogu cele 3 i 3 sa kojima smo egal
Boljeg napadača nismo mogli da priuštimo, to sam siguran. Ne znam odakle ta priča za odbranu, na osnovu fizikalija? Paige je solidan defanzivac, i više od toga, jako dobro čita napade, odličan je na strani pomoći, brz, inteligentan i ne štedi se uopšte. Naravno da na postu ne može da brani nikoga, ali na liniji neće biti problema, nije neko koga treba sakrivati. Paige ne igra u NBA samo zato što je kombo. Idealan je za evropu. U UNC nije mnogo igrao na prenosu lopte, više je bio na dvojci. Da ima deset cm i 15 kg više bio bi ozbiljna NBA dvojka. Toliki je napadački potencijal. Nije sve u tom šutu, u hesitation potezu, u flouteru. Karakter je ono što ga odvaja, zbog toga sam prezadovoljan. Nismo dobili pleja, već prvu, drugu i treću opciju u napadu.Dovođenje Nikolića uz Paige-a pokazuje da konačno neko zna šta radi.Тешко да би неко боље описао наше најновије појачање. Уз то, поздрави од Тоина.
Све ове године,
С тобом увек било где,
Ми смо црно бела деца,
Која броје успехе.
И још добро памтим све,
Памтим и све поразе,
Успомена кад се сетим,
Још кроз тело пролазе!
milanezija napisao:Spanija, Ruska VTB liga, Turska, Nemacka, Italija, Grcka, Francuska pa tek onda mozda ABA liga. Nije van 10, ali ni u prvih 5-6. I svake godine je sve losija i losija.MILOS OBILIC napisao:Jebes ligu gde je Gagic najbolji centar > pre par godina kao medju najboljim ligama u Evropi, sad ni u TOP 10Ajde nabroj tih 9 liga, ja mogu cele 3 i 3 sa kojima smo egal
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]