Teme o mladim igračima i reprezentacijama
By forfang
PASULJ PASULJ napisao:Da li ju u U20 Saša Stefanović iz Amerike?
Sa drugog foruma-Sasa Stefanovic napustio je pripreme nakon samo par dana zbog porodicnih razloga, pre toga prosao je prvo skracenje spiska.
By hadrijan
Pozdrav forumasima!

U nedelju su se u Karatasu okupila deca 2004 i 2005 godiste.
Bice tamo 10 dana.

Ovo je spisak dece za 2004 godiste iz Vojvodine:

1.Богуновић Вук СПВ
2.Вајагић Душан СПВ
3.Шупут Милан Дунав Апатин
4.Костић Срђан Дунав Стари Бановци
5.Радаковић Лука Петровград
6.Вукић МатијаПетровград
7.Чубрановић Стефан Петровград
8.Груеску Влад Николај Петровград
9.Кнежевић Страхиња Крискрос
10.Радоњић Балша Дифенс
11.Заграђанин Богдан Слован Ру

Komentar:
Od ovih klinaca, kao sto sam i pisao, daleko ispred svih je Vuk Bogunovic (197). Sjajan suter, odlican pregled igre, odlicna tehnika. Odlicna gradja. Najveci potencijal! Kako stvari sada stoje i on ce u BG od jeseni. Gde? Videcemo...
Treba obavezno spomenuti Milana Suputa (190) iz Apatina. Mislim da ima veliki potencijal za razvoj. On je inace sin Predraga Suputa, igrao je u Zvezdi i Bambergu i cini mi se da je povukao visinu na oca, tako da ide verovatno preko 200.
Potom Stefana Cubranovica (195) i Luku Radakovica (186) iz Petrovgrada.
Balsu Radonjica (185) iz Difensa.
I Kostica (183).
I ostala deca su, svakako, vredna pomena, ali smatram da su ovih 6 klinaca trenutno najperspektivniji u Vojvodini za 2004 godiste. Ponavljam, trenutno.
Napominjem da se prica da je mali Radakovic iz Petrovgrada klasican akcelerant. Plej, brz, tanak, misicav, inteligentan. Da li je, ne znam. Ne mogu da procenim.
Slicna prica kao i sa Milijasevicem. Videcemo sta ce biti od njega. Sa tim, da je Milijasevic neuporedivo kvalitetniji.

Toliko od mene u ovom javljanju.
By malinaro
Počele pripreme U16 selekcije. Spisak proširen i na pripreme došao i Filip Skobalj, najbolji u svom uzrastu u Švedskoj,što može biti zanimljivo. Došao i Bocevski,valjda je i ta saga sa Makednocima završena. Kao i po forumima hvaljeni Saša Vujisić iz Kanade.
By ikaluka
Ako izuzmemo ocigledan strah i respekt koji je uzrokovao nenormalan broj izgubljenih lopti ovo je generacija prepuna talenta.I sada se vidi kolika je steta, povreda cacanina Bumbica, verovatno najboljeg plejmekera generacije.
By PASULJ PASULJ
Taj talenat je u suštini i najbitniji.Rezultat će se zaboraviti za mjesec dana.Mnogo je važnije da oni postanu vrhunski igrači.Pa da se onda nerviramo kada odjebu reprezentaciju iz ovog ili onog razloga :D :naughty: :eusa-whistle:
Korisnikov avatar
By Lepus
Koji je to poseban talenat na vanjskim pozicijama u ovoj ekipi ?
  • 1
  • 268
  • 269
  • 270
  • 271
  • 272
  • 354
Takmicenja mladjih kategorija

Sutra startuje F8 jedinstvene kadetske lige. Preth[…]