Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Suvise je ovo glupa ekipa da bi dobila ovako bitne i teske meceve..

Dva izgubljena finala od dve slabije ekipe.. Jer kad je bilo bitno,mi se smanjimo.. Kakvi potezi na 70:68 za nas,pa to je za pricu..

Nista,sledece godine se bijemo ponovo u Evrokupu,vise nismo ni zasluzili,jer pocevsi od uprave,igraca i navijaca,niko nije zasluzio prelaznu ocenu..

Cestitam Gordicu,sam je nekako izneo ovo.. A sudijama hvala za cuvenu promenu kad Buducnost gubi..
Korisnikov avatar
By self-thought man
Prezivecemo. Razumniji utrosak novca u narednoj sezoni, veci oslonac na domace igrace i da ne gledamo vise izvesne figure u klubu. Godinama smo tavorili na dnu, izdrzali smo, izdrzacemo i ovo. Nije kraj sveta. Cestitke Dziletu i Podgoricanima, nek' se raduju, zasluzili su.
Korisnikov avatar
By Zex88
Sad da krenemo sa novim timom..

Rocesti, Jaramaz
Feldin, Dobric, Radanov,
Dangubic, Davidovac, Lazic
Jankovic, crnac.. :D
Omic, Lesor, Jovanovic

Trener: Uvalin :oops:

Dovoljno za F4 ABA..
Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
5:1 za Budućnost ove sezone. Sudije na stranu, ali jasno je gdje je glavni problem. Nije ekipa kalibar za titule i to je to. Razloga je mnogo, ali o tome će se svakako razglabati. Nadam se samo da sad ne slijedi povratak u mrak. Stabilizacija i Evrokup nisu uopšte loše opcije za sezonu-dvije, pa onda opet napad na vrh.
@Zex, ovo ti je prilično širokogrud izbor igrača iz ove sezone. Ja neke više ne bih gledao kod nas. Feldin nas je dobro prodao u prve 2 utakmice, a bogami i na kraji treće. Ročestija bih ostavio samo uz nekog boljeg pleja, backup. Alimpije nazad u FMP, na kaljenje.

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Zex88
Pa ono,Feldin ima ugovor,ima i Enis,ali ajde, rotirao s ga sa Jaramazom..Ostali uglavnom pod ugovorom. Mislim da istice Dangi i Rocestiju + Omic..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Poska
Рекох ја да обарате форму, само сам омашио период. Спремате се за КЛС.

Какав луксуз имате, да вам меч преседе и Кешељ и Бјелица. Овај први и ајде, ионако не игра, али овај други, цццц.
By milanezija
Iz ovog tima ako ima zdravog razuma (i mogucnosti) treba ostaviti max 5 igraca. Pero u penziju, Milko u Bar, Rocesti u Hapoel, Feldin i Lesor gde god, klecati pred Omicem da ostane, jos ako dovucete Ristica kao sto se prica, dosta jaka centarska linija, Dangubic bez EL ovde nece ostati, LeBrick-a uvalite Radonji, samo njemu moze igrati izgleda, osvezite ekipu sa momcima iz FMP-a, Radanov i Borisa moraju igrati (pogotovo ovaj prvi). Enisa prebaciti na SG-a on PG nikad biti nece sem u Megi

Iz ovog tima vam trebaju samo Omic, Jovanovic, Jankovic, Dobric, Enis i Davidovac (naravno i Dangubic)

Ja bih vam to ovako poslozio:

AAA, Radanov
BBB, Enis
Davidovac, Dobric, Lazarevic
CCC, Jankovic, Borisa
Omic, Ristic, Jovanovic

I jos neko iz FMP-a / juniora
Korisnikov avatar
By MileBL
Svemu dodje kraj pa tako i nasem sampionskom pohodu.
Mislim da je greska napravljena na samom pocetku sezone srljanjem da se popuni ekipa i tu je napravljeno par promasaja koje nije bilo moguce ispraviti tokom sezone.
Izdvojio bih tri promasaja koji su po meni kljucna, pisao sam ja o tome ranije ali ....
1. Alimpijevic, tokom sezone se videlo da taj covek nije sposoban voditi ekipu, stalno neke oscijacije u igri, ne vidim razlog zasto on nije bio smenjen i postavljen drugi trener.
2. Bekovi, za dobru rotaciju potrebno je imati cetri igraca koji mogu uspesno organizovati igru u napadu, mi smo imali Rocestija, Feldina i Radicevica/Enisa, tu je falio jos jedan igrac, probalo se nesto sa Davidovcem ali je bilo kratkog daha, preveliki je bio pritisak na tim igracima tako da ne cudi njihova promenljiva forma.
3. Centri, izbor Lesora za prvog centra je skandal, veci glupan nije igrao na ovim terenima, sve to upecatio je onim promasajem u trecoj utakmici. Dovodjenje osporavanog Omica se pokazao kao dobar potez, nadam se da ce nekima biti jasno iz ove price Omic - Lesor kakve centre u buducnosti trebamo dovoditi.
Ipak i pored svih gresaka u sastavu tima i povreda, mislim da se to i dalje moglo posloziti kao tim sa nekim iskusnijim trenerom.
  • 1
  • 152
  • 153
  • 154
  • 155
  • 156
  • 174

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]