Stare teme
Korisnikov avatar
By Peja
dilane pjan si, opet si pijan
-nisam brenda, to su mi crvene oci od sinoc od zurke

-dilane , kad ostavis alkohol onda mi se javi
Korisnikov avatar
By skeske
ULTRA KOŠARKA napisao:И зекс и рудоња свашта на форум пусте.

Zadnji su dani, Zvezda ce propasti :lol:

Nego, gledam izjave, nekako mi zao Alimpija... Dobro je druze, neiskusan si, doci ce sve na svoje, glavu gore i guraj dalje, vec sledece sezone ce ti ovo postati rutina. Polako, ne moze nista preko noci.
Korisnikov avatar
By micky
Ovo je odlicna opomena pred play off aba lige koji je realno jedini i bitan u ovom trenutku za nas.Nismo smeli da dozvoli sinoc onakav odnos na terenu,ali iz toga cemo valjda izvuci pouke.Ipak smo mi Zvezda,evroligaska ekipa,idemo dalje...

Sent from my SM-J7108 using Tapatalk
Korisnikov avatar
By bokibb
skeske napisao:
ULTRA KOŠARKA napisao:И зекс и рудоња свашта на форум пусте.

Zadnji su dani, Zvezda ce propasti :lol:

Nego, gledam izjave, nekako mi zao Alimpija... Dobro je druze, neiskusan si, doci ce sve na svoje, glavu gore i guraj dalje, vec sledece sezone ce ti ovo postati rutina. Polako, ne moze nista preko noci.
Ne kazem da nije tacno boldovano, ali nije ga dobio neko sa 10 trenerskih EL sezona iza sebe nego Canak koji mislim da ima sve ukupno manje godina trenerskog staza od Alimpijevica. Takodje, za 3-4 sezone Alimpijevic bi ovakvu utakmicu (cak i uz ovakav pristup svojih igraca dobio...)

Nenad Canak:

Career history
As coach:
2012–2016 Mega Basket (assistant)
2015–2017 Serbia U20 (assistant)
2016–2017 Partizan (assistant)
2017 Spartak Subotica
2017–present Partizan

Dusan Alimpijevic:

Career history
As coach:
2008–2011 Novi Sad (assistant)
2011–2013 Vojvodina Srbijagas (assistant)
2013–2015 Vojvodina Srbijagas
2014 Serbia U20 & U18 (assistant)
2015–2017 Spartak Subotica
2017 FMP
2017–present Crvena zvezda
Korisnikov avatar
By skeske
Veliki je ovo zalogaj Za Alimpija, nije isto biti autsajder i sa dobrom motivacijom odraditi favorita. To je Alimpije uradio jos prosle godine, i to ne na jednu utakmicu, nego u seriji kada uzeo mnogo iskusnijeg Dzikica i realno kvalitetniji Partizan.
Sve je ovo skola, ovaj put bezbolna ali dobra opomena. Samo ABA da se izgura kako treba i bice zadovoljavajuce.
By grobiale
Alimpije je tezak dunster od trenera, nista ali nista ne zna bukvalno. Sada da ga pita neko kako se zove ne bi znao. Ali meni je i Radonjic dunster i ako ga prozivate i prizivate ovde. I ja da sam trener u ocajno-zalosno-katastrofalnoj evroligi bih imao isti ucinak kao ovaj dunster na vasoj klupi(mada vas ne bih vodio ni za sta na svetu). Ova Zvezda, sa ovakvim igrackim kadrom u evroligi gde je jos bilo takmicarskog znacaja, znaci evroliga po grupama ne bi imala ni jednu pobedu. A sto se tice prosle sezone jednostavno veliki broj utakmica, nedostatak takmicarskih ambicija, veliki broj indijanskih klubova, odmaranja igraca,velokog praznjenja kod igraca i klubova je dovelo do toga da Zvezda ima relativno uspesnu proslu sezonu. Mada koliko je para drzava ulozila u vas za ove 4 godine vi nista niste uradili. 940.000 Markus Vilijams,500 Big Sofo, 400.000 Mekel, 350.000 Rajan Tomson, 400.000 Dzenkins koja je najveca prevara i alibi od igraca ikada u Zvezdi uz Jaku Blazica, Kvinsi Miler 400.000, Rocesti 400.000, Antic 450.000, Feldin 450.000. Boga mi, Makabi i Armani da vam pozavide.
Korisnikov avatar
By MileBL
Zasto Dzenkins prevara, stvarno dobar igrac na obe strane terena, jedan od retkih stranaca koji nije imao individualnu statistiku u prvom planu.
Korisnikov avatar
By Zex88
Markus milionce? :)

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
  • 1
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 174
Re: KK Crvena Zvezda 25/26