Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
A sta je to Dobric uradio na terenu?
Korisnikov avatar
By Lepus
Na slavio sam bio pa nista nisam ispratio. Sta je sa Jankovicem?
Korisnikov avatar
By Zex88
Lepus napisao:Na slavio sam bio pa nista nisam ispratio. Sta je sa Jankovicem?
Temperatura..
Korisnikov avatar
By skeske
Zex88 napisao:A sta je to Dobric uradio na terenu?
Ocigledno se zamjerio treneru nesto. Samim tim je bio ostavljen na klupi, trenerova odluka, postujem, idemo dalje.
Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
Ovo je za skidanje mjesečne plate taman i da dobiju do kraja. Svima na čelu s trenerom. Ovakav odnos je sramotan i na basketu ispred zgrade. Nije problem da izgubiš jednu utakmicu, ali ovaj odnos, da Šalić izgleda kao Olajdžuvon pored naše odbrane, da Novici konstantno braniš ulaz i puštaš šut... Bruka.
I da, svaka čast Čanku. Razbio svaku ideju Alimpijevića u paramparčad.

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By MileBL
Alimpijevic nas upropastio, uzasno lose pripremljen turnir, morace se mnogo vise potruditi da bi uzeo prvi trofej u karijeri
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Драстичан је пад форме за овај куп.
Руку на срце, ствар је престижа, али опет је Партизан заслужено добио и честитам им.
Фелдин немилице трошио лопте, а не може погодити апсолутно ништа.

Показна вјежба како не треба играти.
Korisnikov avatar
By Zex88
Covek je bio sramotan ceo turnir.. Bezobrazluk prema Dobricu je samo vrhunac..
On luta sa Anticem na 4(to nije igrao uopste ove sezone),Jankovic odlican,on vraca Bjelicu,Feldin iz prodora nije probao nijednom,on ga ubacuje na -3,ovaj se dize iz coska sb za 3..
Milion i jedna greska..Kao sto napisah,veliki je rob imena,mislio je da ce oni sami dobiti utakmicu..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
By dusanlenjabuba
Ovo je sramota sta je Zvezda pokazala na finalu kupa. Sve igrace kazniti, malog antipaticnog oterati sto pre, budzet Partizana ga nije pobedio, pobedio ga je Novica sa pola kolena na sta mu cestitam. Zelja Partizana se videla jos na zagrevanju a od nas nista, muk, trebao je Borac kuci da vas posalje ali su nas castili neznanjem. Pik ne znas da branis, Rocesti ne postoji na utakmicama gde se igra u kontaktu, Lesor je panj pa je panj, Dangubic je jedan od igraca koji kad da kos iz driblinga 1na1 odma medalju zasluzuje, Bjelica ne postoji, kahona nigde, ne postoji na terenu. Kod nas ne postoji plan B u napadu a ni odbrani, razbili su nas 1na1 u napadu, nasa odbrana na - 20 i bez faula, u napadu su nam svaki pik iskocili ali mi i daljeee vrtimo isto, neznanje trenera tesko. Dosta vise, odlazi molim te,daleko si ti od kvaliteta za pehar.

Sent from my RNE-L01 using Tapatalk
  • 1
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • 174
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]