Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
Korisnikov avatar
By Zex88
The Answer napisao:Nije to ta Gudurina trojka koja je rešila meč bre ;)
Vec ona protiv 'tice? :

Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока
By podgorica
Zex88 napisao:Jbt,uhvatili se za te korake kao da je svirnut penal u 90-om.. Pa Vrabac dade trojku preko pola prosle godine posle uzickog pa niko nije to potezao.. Btw,da nije bilo skakanja sa klupe Partizana,bilo bi +1 za Zvezdu,lopta na nasoj polovini i tri sekunde do kraja..

Na mecu u ABA ligi,svirnuto nam je 5-6 tehnickih,od toga poslednje dve na dva minuta pre kraja pri egalu,ovo se desava na +1 i 10 minuta do kraja.. I ono nije odlucilo mec a ovo jeste..

Ne mozes preinaciti odluku oko faula,koraka.. A i mislim da su trazili da se gleda zbog isteka vremena..

Bogdan ozbiljno prelazi igricu.. Slika
To je mene interesovalo, znaci Belosevic u onoj situaciji i da pogleda snimak i uvidi gresku, odnosno korake on po propisima nije u mogucnosti da preinaci tu odluku i ponisti trojku
Korisnikov avatar
By The Answer
Ajmo...

Jel su parovi 1/2 Zvezda-FMP i Partizan-Mega ili su menjali nešto?

Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By skeske
Hm... Namjesten? Zar FMP ne bi bio tezi rival grobarima od raspale Mege?... Zvezda ce proci kako god....
Korisnikov avatar
By MileBL
Pa da, namjestili su da se CZ i FMP sastanu u polufinalu, u slucaju da je FMP isao na Megu ili Partizan pregazio bi ih kao plitak potok i igrao finale sa CZ
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 46
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]

Ја исто волим да погледам те турнире,поготово јер […]