Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Peja
Stvarno se postavlja pitanje kako treba da izgleda ekipa koju bi mi pobedili?

Posto smo utvrdili da sa 2 igraca vise u minut i po napravimo -1
By milanezija
Jedine svetle tacke veceras su bili N.Ilic, Cupara i Djukic, donekle Sesum

Nenadica treba da je sramota, onakvo kancerogeno stvorenje po tim je nerealno
Korisnikov avatar
By The Answer
Nisam ja rezultat ni očekivao, ali nisam očekivao ni sramotnu igru. Jednostavno nejasnu igru, mislim da umeju da igraju kako treba, ali da jednostavno to ne rade, zašto? Misterija Miljenko!
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Сатра наш рукомет из СФРЈ.
Да истрчимо контру након што голман одбрани, или протвник промаши, мисаона именица.
Једина контра кад некако лопту украдемо.
Преспори смо па то је очајно, па протвник проти нас може комплет тим измјенити док ми кренемо у напад.
А Бељански брате, не можеш одбранити ништа, обилазе га ко чуњ, а наш главни играч у одбрани.
Цветковић ко пјан, учи их на тајмауту основе игре, мене срамота било.
Ненадића сатрао терет најбоље играча.
Немам појма, нагађам, али цијеним да доста ових играча и нема жељу играти за репрезентацију, и да су односи у екипи врло лоши.

Данас против Исланда завршавамо такмичење.

Синоћ гледам Њемачка - Словенија, рукомет умро. Епски покрадоше словенце.
Korisnikov avatar
By Peja
Pobeda za kraj.

Kad se sve sabere, rezultat je realan, bili smo u trecem sesiru , izgubili smo od 'na papiru' dve jace reprezentacije, pobedili slabiju i to je to. Imali smo i napad za prolaz ali nismo ga iskoristili.

Utisak je da smo igrali sve bolje , da smo izvisili za jedan gol, sto posebno boli imajuci u vidu koliko smo zicera promasili i kako smo ocajno igrali sa igracem vise.

Sto se tice stila igre, mi ovako igramo poslednjih 10 godina, to je neka vrsta mentaliteta, glupo je kriviti nekog posebnog, za sve to vreme menjali su se selektori , prosao je veliki broj kvalitetnih igraca kroz selekciju ali karakter nase igre je ostao.
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Vodi Švedska 5 na poluvremenu, ako dobije ili odigra neriješno i mi daljemo idemo, doduše bez boda, ali bar još 3 utakmice da odigramo.
Korisnikov avatar
By The Answer
Dobro je, nismo poslednji u grupi na četvrtom od poslednjih 5 EP.

Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka
  • 1
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 146

Добили смо Турке убедљиво у финалу,а код њих је би[…]

Svaštara

Ove sezone sam više pratio podkast koji, Mu[…]