Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Dakle objektivan je odnos bacanja i to gde se boljoj defanzivnoj ekipi svira sve i svasta i to najboljim njenim defanzivcima?
Tacno se pitam da li je isti sport kad se predje sa EL na Aba..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By bokibb
Zex88 napisao:Dakle objektivan je odnos bacanja i to gde se boljoj defanzivnoj ekipi svira sve i svasta i to najboljim njenim defanzivcima?
Tacno se pitam da li je isti sport kad se predje sa EL na Aba..

Po meni su kljucni faulovi Peri Anticu (ne ulazim u to da li su bili ili ne, vjerovatno jesu svi...) koji su ga izbacili vecim dijelom iz utakmice sto je po meni uz nevjerovatan sut presudilo utakmicu...
Korisnikov avatar
By Zex88
Slazem se,samo bi dodao da su pored tih veoma bitni bili i prekrsaji koji su svirani Lazinju i Dangi.. Fakticki tri najbolja defanzivca u ekipi su izbacena sa utakmice veoma rano..
Korisnikov avatar
By MileBL
Lesor pored toga sto malo sta zna osim skociti cesto se gubi na terenu, zaboravi igraca, ne prati loptu u odbrani, dobro mi igramo koliko on pravi propusta
Korisnikov avatar
By djokonda
bitno je da bjelica zna šta radi u odbrani...ne znaš da li je gore kada krene da rotira ili ostane na svom igraču

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
By skeske
Osijedio sam kad je Lesor okrenuo ledja Dragicu.

Raduju Jovanovic i Jankovic. Bolje to izgleda, pogotovo Jovanovic. Momak cuti i radi.
Korisnikov avatar
By Zex88
Idemo!!!Slika

• 1
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 174
Re: KK Crvena Zvezda 25/26