Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Ja sam sve vreme ubedjen da Bogdan troluje :-) ili da on I Poska igraju neku igru, fazon good cop bad cop :-)

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Korisnikov avatar
By BogdanB
Pitajte ga da li mu ovo isto pisem i po fejsu kada pricamo nesto u vezi kluba. Odgovor ce biti da

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Jomer
od tih igraca iz Dinamika, vredni pomena je samo Vulikic, Lazic je otisao kod miska, ostalo je tanko
Korisnikov avatar
By Poska
Хахахахаха, колико јуче после пораза Динамика сам другару написао да мислим да Мути фале појачања и да му треба послати дуо Стевановић-Чакаревић назад. Још када би овог другог запаковали као поклон за нову.
Korisnikov avatar
By The Answer
Aj ovde ću pošto jeste vest za Ostale evropske lige ali realno to niko ne čita. Negde sam naleteo na spisak plata igrača u Francuskoj. Nešto ranije i budžete. Zamišljam dan kada će se tako nešto dogoditi i ovde. Bilan btw najskuplji, a prosek je negde oko 10000 evra mesečno.

Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
Moj kum je igrao NM1 u Francuskoj, treći rang, nacionalni nivo. Prvo što sam vidio u sali svakog kluba gdje sam bio je pie chart sa budžetom i rashodima za tekuću sezonu.
Ima i tamo muljanja, naravno, ali je cijela priča vrlo transparentna i zdrava.

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Poska
Није то неки извор, али ајде да напишем. Пик наводи да Милер иде у Турску за 100к, а да Маринковић путује за Бг.
Korisnikov avatar
By MileBL
Prodaja Milera je odlican posao za vas, kod Mute je bio koristan a kod Canka se nesto i ne istice.
Marinkovic bi bio dobro resenje i za CZ zbog nedostatka igraca boljeg kvaliteta
  • 1
  • 468
  • 469
  • 470
  • 471
  • 472
  • 503

Какав је Џонс дивљак.. Да је погодио Нана како тре[…]

KK Crvena Zvezda 26/27

Чуо сам да то спомињу.. Углавном имају тачне инфор[…]

KK Partizan 2025/26.

Sramotna sezona dozivljava svoj prirodni kraj.