Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Odlicno prangijali i u Zagrebu. Mislim da gresi Alinpijevic kad drzi startere na +20 u 4/4. Oni onda kilave i onda dodjes u prividni egal i onda igraju bez izmene..Pusti klupu da se bije..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
Nisam gledao, ali zadovoljan sam. Možda drži petorku dugo na terenu i zbog uigravanja. Treninga je malo, a ovakve utakmice dozvoljavaju isprobavanje svačega.

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By skeske
Jeste Cibona slaba, ali mi smo druga ekipa u odnosu na prije mjesec dana, samo smo nacinili rokadu Davidovac-Radicevic i nista vise... dakle, rastemo, potrebno je vrijeme... Vise nije ni cudno sto pogadjamo, jednostavno svi mogu pogoditi sa vana...
Korisnikov avatar
By Zex88
Bravo bre!!! Svaka cast svima!!!

Korisnikov avatar
By MileBL
Vazna pobjeda, vraca nam se za bezvezne poraze dok tim nije bio u formi

Peri treba smanjiti minutazu na neki nacin, Jovanovicu dati prednost nad Lesorom, manje ce gluposti praviti
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Svaka cast za pobedu. Lako prvo poluvreme do 18 minuta, pa onda zestok pad. Vadjenje Rocestija i Lesorta iz igre je bio odlican potez, kao i vadjenje Branka Lazica, i tada smo procvetali. Davidovac, Feldin, Dangubic, Antic i Bjelica petorka koja je preokrenula mec.

Davidovac me je i nervirao jer je dosta visok za poziciju koju igra, a nekako se sav uplasio na kraju dribla na 10-12 metara, ne gleda kos, a pre toga dao dve trojke. Pa napadni majstore ulazom pa makar i zasrao.
Korisnikov avatar
By skeske
Nasu petorku sa Anticem i Bjelicom niko ne moze braniti :D . Svi izgube prednost teskih centara jer Antica je nemoguce uguzati pod kos, sa druge strane opasno sire igru ova nasa dva stara rutinera. Kada protivnik snizi petorku, to Bjelica lagano rjesava na niskom postu... jebena fantazija.
Bravo svi, ali posebno bravo Feldin... kompletan igrac, radi sve.
Korisnikov avatar
By Zex88
Sjajni poluvreme u Baru za gledanje..Mnogo gresaka,ali vrlo uzbudljivo. Enis verovatno nece igrati veceras..

• 1
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 174
Takmicenja mladjih kategorija

Sutra startuje F8 jedinstvene kadetske lige. Preth[…]

Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]