Teme o ostalim sportovima
By milanezija
Igraju sa dosta malom rotacijom, a dosta igracica iz te postave im je 30+

Tako da je za ocekivati da padaju kako turnir ide, a opet bojim se da ne podivljaju, u svakom slucaju mislim da je 60-40 za nas odnos pred duel

U svakom slucaju sta god bilo, pustiti Obradovica da vodi do OI 2020 pa sta bude, vidi se da covek zna znanje

I ona prica kako ce povratnice rasturiti timski duh, ne bih rekao, devojke deluju slozno maksimalno

A one dve Liscevic i Risovic koje su odbile zbog njih, ne nedostaju uopste, realno su tek trece po kvalitetu na svojim pozicijama

Ali golmanke su nam lude, ne znas koju na gol da stavis, svaka moze da poludi :D
Korisnikov avatar
By The Answer
Ako dobro gledam kostur izbegli smo i Norvežanke i Ruskinje i Holanđanke do finala. Jedini favorit na papiru koji je ostao je Francuska, a sa njima ili Mađaricama je moguće 1/4

Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By djordjino94
Polako se dižemo, Lekić će doneti kvalitet koji fali za medalju. Još uvek jako škripi u odbrani, jako se slabo krećemo i zatvaramo prostor, nadam se da Obradović namerno radi loše stvari i čuva adute, pogrešan raspored igračica u zoni i neverovatno da ceo turnir igramo jednu i po odbranu. Kombinovanje odbrana i menjanje ritma je jako važno, posebno u ženskom rukometu, treba puno više vremena da se prilagode na novu odbranu i uvek ode po nekoliko lopti u "vodu".
Prilično se otvorilo i ako udjemo u utakmicu kako bi trebalo, sa "Crnogorkama" bi trebali imati malo jači trening. Glavni problem im je trener i prepolovljen igrački kadar. Adžić im je bio pola ekipe, ostale su Bulatović, Radičević i Raičević. Bulatović više nije taj kalibar, ali i dalje im je najbolji igrač, šutira spolja, vuče, asistira i jako je zaštićena kod sudija, Radičević nekada najbolje desno krilo na svetu, podjednako opasna s krila i utrčavanjima, Raičević jako snažna, igračica koja treba svakoj ekipi, spolja teže, ali zna da prodje i vrlo bitna igračica u oba smera. Ostale imaju ponekog kvaliteta, ali daleko od onog za kontinuitet i visoke domete. Odbrana im je bila zaštitni znak, ali kako je trener zaštitni znak odbrane, tako je i ovde, nešto je ostalo, ali je daleko od nekadašnje.
Ima tu još puno zanimljivih stvari, ali ne bih da dužim, ide utakmica da se pripremimo, pa idemo dalje.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Jel igra Knezevic srednji bek za Crnu Goru ? Posle se udala pa je menjala prezime, a Knezevic joj je devojacko.
Korisnikov avatar
By The Answer
Nisam mnogo razočaran jer pre 7-8 dana ništa bolje nisam ni očekivao. Najave medalje prilikom posete Blicu i slične izjave nisam ni uzimao za ozbiljno, svakako nisu bile u skladu sa mogućnostima.

Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka
By milanezija
Isto, ali opet mi je krivo, fino su izgledale u grupi, i jos od poturica ovih...
By milanezija
Ma na njih gadjam, nije meni problem da izgubimo od Crnogorki, Hrvatica itd

Ali od Srpkinja koje su se prodale, to mi je stvarno krivo

Jer one koliko se ja razumem nemaju nikakve veze sa CG poreklom (da neko ne uporedi kao situaciju u vaterpolu)
Korisnikov avatar
By djordjino94
MO... Knežević je sada Raičević.
Obistinile su se crne slutnje da je Obradovič najslabija karika u ovoj reprezentaciji. Neshvatljivo je njegovo vodjenje ekipe, trebala bi nam tri dana da sve pobrojimo.
Šta reći, odavno u bilo kom sportu, inferiornija ekipa nije izborila pobedu, dobile su nas dve i po igračice i treba im čestitati.
  • 1
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 146

U17 dobila ubjedljivo Slovence bez Kusturicek koji[…]

Svaštara

https://youtu.be/W7EahJetK9M?si=_TKSxOkj8GF8RUBH […]