Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By BogdanB
Ma da, nema se novca, a Gos igra za 300k, Miler za 250k, a za Zagorca pare nisu bile problem. Znaci, moglo je i vise da se da nego za Gosa.

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Ajmo braca Bol u Megu kod Miska, a nama Enis. Taman bi se jos proculo o Megi i Misku u NBA ligi i to bi bio dobar potez Raznatovica.
Korisnikov avatar
By MileBL
Mislim da Misko pusta Enisa da bi otvorio prostor za Misudija, a mozda se vrati Jarmaz
Korisnikov avatar
By skeske
Ne mozes poski pera odbiti, vjeruje u bajke i et :D . Ajde neka, bar nece vise pokusavati da proziva mene kako lupam oko pojacanja a ona ne dolaze :)

Ja da sam na vasem mjestu, probao bih sa jos jednim iz razvojne, em Muta ima izgovor, a kvalitet nekih igraca tamo nije sporan.
Korisnikov avatar
By Poska
Наведи ми у коју бајку верујем само? Слободно, може дискусија, не љутим се ја.

Наравно да прозивам, када си ти овде први износио кога доводимо, које цифре и остало. На крају испало да Бетис има више пара, Џоунс потписа уговор на 2 месеца итд. Нико није дошао.

Ако мислиш на бајку оно за Марфин банку, могу одмах да ти нађем више пута где је речено да људи опраштају дуговања ако им се да 1/6 и да буде најјаче, многи верују у то.

Ја да сам на нашем месту, не бих пробао више ни са ким, већ бих оспособио оног Томића да игра одбрану.
Korisnikov avatar
By Lepus
Poska napisao:Наведи ми у коју бајку верујем само? Слободно, може дискусија, не љутим се ја.

Наравно да прозивам, када си ти овде први износио кога доводимо, које цифре и остало. На крају испало да Бетис има више пара, Џоунс потписа уговор на 2 месеца итд. Нико није дошао.

Ако мислиш на бајку оно за Марфин банку, могу одмах да ти нађем више пута где је речено да људи опраштају дуговања ако им се да 1/6 и да буде најјаче, многи верују у то.

Ја да сам на нашем месту, не бих пробао више ни са ким, већ бих оспособио оног Томића да игра одбрану.
Ovo je malo jace od bajke. :)
Korisnikov avatar
By BogdanB
Verujes u tu bajku da nemamo pare i kako svi rade protiv nas, da bi nas ugasili

Korisnikov avatar
By The Answer
Hakovao sam Bogdanov profil i pišem umesto njega

Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By BogdanB
Nemoj da lozis ljude da si mi hakovao profil, kazi samo da se slazemo. Ne dam moj profil, dalje neces moci :D

• 1
  • 467
  • 468
  • 469
  • 470
  • 471
  • 503

Какав је Џонс дивљак.. Да је погодио Нана како тре[…]

KK Crvena Zvezda 26/27

Чуо сам да то спомињу.. Углавном имају тачне инфор[…]

KK Partizan 2025/26.

Sramotna sezona dozivljava svoj prirodni kraj.