Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Mislim da ni oni u klubu to ne znaju.. Verovatno je plan da bude i jedno i drugo.. E sad,malo nam je zapelo.. :D
Korisnikov avatar
By skeske
Ne mozes radikalno forsirati mlade igrace, iako bi trebalo, jer je kosarkasko znanje prosjecnog Zvezdasa na nivou amebe. Pa tako da ne bi bilo kuknjave moras da improvizujes, za sada to ide onako, u ABA ligi smo imali jedan kiks (Buducnost kod kuce) u EL ocekivano ide.
Mene licno raduje i po neki ovakav poraz ali da se dobije neki igrac, tipa Davidovac, Dobric, Jovanovic, pa evo i Jankovic je progledao, kada ne naporavi neku glupost defanzivno, malo se i trgne, sav je isprepadan. Da se razumijemo, nisam gadljiv na Zvezdine pobjede, ali dobiti Baskoniju sa 70 poena ukupno Rocestija, Milka i Feldina, i nije rjesenje na duze staze. Ovako, neka Dobric osjeti da moze, neka Davidovac da doprinos, Jovanovic da krlja, i ok. Sa tim nekim napretkom, doci cemo do perioda kad ce i Dobric dati puni doprinos, a i Rocesti strpati svoji 20 poena bez po muke, tad ce to vec liciti na nesto. Molimo se bogovima jos za Radicevica.
Korisnikov avatar
By djokonda
Vama je cilj da se ne raspadnete ove sezone. Možete da priuštite da izgubite sve u EL,bitno je da uzmete ABA. Imate priliku da razigrate 6-7 igrača koji sledeće 2-3 godine mogu da vam čine bazu za ozbiljnu ekipu. Bitno je da ne upadnete u panic mode jer vam onda ne gine rasulo iz prošlosti. Sve u svemu, treba da se radi suprotno od onog što Mile piše.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
By skeske
Apsolutno, to je jedini ispravan put. Mada lik troluje, ubijedio me je sa pominjanjem Gagica, vise nemam dilemu :D

Ne znam da li cemo uspjeti izgraditi bazu kao ovu sto smo rasprodali prosle sezone, ali moramo probati. Ako uspijemo uvesti u ozbiljnu kosarku jednog od JJ, oziviti Radicevica, uvesti Dobrica kao nekog sa sigurnim poenima, iskoristiti jednog od Davidovac-Lazarevic u punom obimu (mozda i obojicu), ustabiliti Lesora, i uz dodavanje Radanova i Odza i razvojnoig tima, imamo za sledecu sezonu ozbiljnu bazu. Dodati 2-3 kvalitetna stranca i opet imas konkurentat tim u EL na vise godina.

Iz izjava Covica zakljucio sam da cemo se kockati, da nece biti rezova, nego da idemo ovako, a ako iskoci neki igrac da nam moze pomoci, dovescemo ga.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Mi da smo hteli da razigravamo talente stavili bi Radanova i Odza u tim, a ne limitirane igrace od 23-24 godine koji nikad nece biti igraci. Nazalost, ali tako je. I ubacili bi Lazarevica, a prodali Lazica.
Korisnikov avatar
By djokonda
Radanovu je bolje godinu dana u ABA da igra ozbiljne minute i da gradi samopouzdanje...koliko god Radičević loš bio, tvrdim da bi Radanov, u ovim godinama i sa iskustvom koje ne poseduje, izgledao smešo u EL na pleju (on je daleko od pravog pleja i za ABA liga nivo). Mislim da je Ćoki tu napravio pravu odluku i da će sledeće godine Radanov imati ulogu sličnu onoj koju je Gudura imao kada je počeo da igra za prvi tim Zvezde. Ako se istrpi sve ove godine Zvezda sledeće ima:

1. mladog trenera sa godinu dana iskustva u EL
2. back-up pleja (mislim da se Radičević treba istrpeti ali da od njega nikada neće biti pravi plej...nego change of pace igrač za 15-20 minuta - pretpostavljam da se i zbog ugovora Zvezdi ispralit da ga trpi)
3. popunjen roster na poziciji 3 svi sa godinu dana EL iskustva (Dobrić, Lazarević i Davidovac...možda i Lazić)
4. Radanov - talentovan igrač za razvijanje (secondary ball handler)
5. Janković - 211 visoka strech četvorka sa godinu dana EL iskustva
6. pun roster na petici Lesor, Jovanović i Ojo - Lesor i Jovanović sa godinu dana EL iskustva

faliće igrači na 1,2 i 4 ali drugačijeg profila od Ročestija i Feldina. Četvorka bi mogao da bude i neko iskusniji.
Korisnikov avatar
By Lepus
Odavno se pominje na netu (inside) da ce sljedece sezone trio centara biti Lessort, Ojo i Dusan Ristic. Ne znam gdje vide Jovanovica u tom slucaju, plus sto ne bismo imali nijednog iskusnijeg igraca na pet.
Korisnikov avatar
By MileBL
Negde sam procitao da je Ristic navijac Partizana, ako se bude vodio emocijama kao Zagorac male su sanse da ga dovedemo, jedino ce Covicu pripasti neka suma zbog razvoja igraca u mladjim kategorijama.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ristic je sam rekao da ako se vrati u Evropu-prva zelja mu je Zvezda..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
  • 1
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 174

Ovdje imate Kusturicine utakmice sa zavrsnog U18. […]