Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Poska
Ја сам већ рекао своје мишљење око Загорца. Вреди 160к за сезону, за 170к бих добро размислио. Може и 400к, ако је на 2 године, растући.

Едит: Мада ја сам рекао да нам не треба играч.
Korisnikov avatar
By MileBL
Moze se i u Megi nesto probrati, ja sam imao strah da slucajno ne dovedemo Kabu ili Jankovica ali sad smo dosli u situaciju da bi oba bili bolje resenje od Lesora
Korisnikov avatar
By Lepus
Pogotovo Jankovic.
By milanezija
Opet je onaj lik na tviteru napravio kolektivno sjebavanje :lol:

Sad je promenio ime u MIskoRaznatovic i napisao Zagorac u Bešiktašu, i napravio kuršlus, da je čak i SK napravio vest i obrisao je posle 20s, BOG
Korisnikov avatar
By bokibb
milanezija napisao:Opet je onaj lik na tviteru napravio kolektivno sjebavanje :lol:

Sad je promenio ime u MIskoRaznatovic i napisao Zagorac u Bešiktašu, i napravio kuršlus, da je čak i SK napravio vest i obrisao je posle 20s, BOG
I na centrali bilo, ja da otvorim pise "ERROR 404" ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Neko se bas dobro zaje.ava :D
Korisnikov avatar
By Zex88
Hoce li kao Lebron da objavi odluku? :D

Neverovatno mi je da se ljudi pecaju po stoti put na lazne profile..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By BogdanB
Ajde ovako krelci da se pecaju, nego se pecaju i novinari, satro novinari je bolje da ih nazovem

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By The Answer
Dobar marketing Radeta i Miška nema šta, mislim na ovo sa emisijom i to, ne ovo za tviter. Jes da mene lično onako baš baš zabole gde će i šta će ali radi to ljude.
  • 1
  • 459
  • 460
  • 461
  • 462
  • 463
  • 503
NBA

Ладно узеше Никси дуплу круну.. Мислим да нико ово[…]

Какав је Џонс дивљак.. Да је погодио Нана како тре[…]

KK Crvena Zvezda 26/27

Чуо сам да то спомињу.. Углавном имају тачне инфор[…]