Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By BogdanB
@zex

Jel se meni cini, ili smo ti i ja bas složni da para ima u KKP? :)

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Zex88
Slozni smo.. :) Sledece sezone bice i u Zvezdi.. ;)

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Jomer
Zex88 napisao:Vidim da svi pisu da je Zagorac stigao.. Cekam Posku za platu :)

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
ja koliko vidim nigde jos nije potpisao, zex stara kajla lozi masu pred derbi :D
Korisnikov avatar
By Zex88
Jbg,Mutisa spremio ekipu.. :D Sledece sezone odlazi Covic,dolazi nova uprava i pumpa pare :D

@Jomere,dizemo tenzije malo :D

EDIT: Sjeba mi Misko pricu.. :(
https://twitter.com/MiskoRaznatovic/status/926908196358324224
Korisnikov avatar
By Jomer
sad bez zajebancije, od pocetka sam rezervisan prema ovim transferima i ne verujem nista odk ne izadje zvanicno, e sada nikako nemogu da razumem ovaj odnos raznatovica prema KKP, sa svim menadzerima sada saradjujemo ok, imamo igraca iz nekoliko agencija ali vidim izmedju redova da imamo problem sa doticnim, koji sve to gleda sa neke visine kao da je bog
By milanezija
U svojoj masnoj glavi on i jeste bog, i ima jedan veliki problem, a to je propast Mega projekta poprilicna. Hteo je da radi ono sto je DV godinama radio u KKP, sam u Megi kako ne bi delio kolac sa klubom nekim. I da nije Jokica i donekle Luvavua to bi sve bio jedan veliki fijasko. Kaba u Asvelu a ne u NBA, Dangubic od NBA talenta do defanzivca specijalca u Zvezdi, Rade oteran iz Nba, nece ga niko ni u Nba ni u evropi, da ne govorim o manjim igracima tipa Miljen, Ivanovic, Nikolix itd, koji nakon jedne sezone u Megi koju odigraju dobro/razvale budu zavaljani u B timove u Evropi i cak ni tu ne uspeju vec se vracaju nazad ili tonu jos nize kao Miljen
Korisnikov avatar
By Zex88
Igraci Mege izlaze sa punooo mana,pre svega defnazivnih.. Ako nisi ultra napadac kao Jokic tesko ce to neko da trpi..
By milanezija
To je problem igranja neobavezne kosarke i neigranja evrope. Partizan ovaj trenutni, kakav god da je po pitanju obaveznosti kosarke, je ipak Partizan i pritisak je veci i znacice Vanji, Pecarskom, Saniju itd kad odu dalje...
Korisnikov avatar
By Zex88
Videli smo svi na sta je Mega licila kad je igrala paralelno i Evropu.. Ima tu talenta,potencijala,ali takticko-tehnicke obucenosti nema ni malo.. Takodje pritisak i iskustvo koji nosi igranje za Partizan/Zvezdu ne mozes dobiti tamo..
  • 1
  • 458
  • 459
  • 460
  • 461
  • 462
  • 503
NBA

Ладно узеше Никси дуплу круну.. Мислим да нико ово[…]

Какав је Џонс дивљак.. Да је погодио Нана како тре[…]

KK Crvena Zvezda 26/27

Чуо сам да то спомињу.. Углавном имају тачне инфор[…]