Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Nije povreda.. Mislim da ga je Alimpijevic zaboravio/smatrao ga nepotrebnim na jucerasnjem mecu..
By Edibledi
Nekad treneri nemaju svoj dan i to se desilo juče Alimpijeviću.
Ne znam zašto Davidovac nije dobio šansu?
Zvezda ima ekipu da se muški pošiba sa svima, tu sudije ne bi mogle mnogo da upropaste.
Lazarević, Lazić, Dobrić, Dangubić, Apić, Janković. Staviš po 2-3 od ovih u petorku da biju i par kreativaca a vršiš hokejaške izmene celu utakmicu pa da vidiš Trinkijeri kako se ubija košarka. Ma modri sa terena da izađu... sa sve sudijama. 8-)
Korisnikov avatar
By Lepus
Pa poenta i jeste bila u tome da nama sudije nisu dozvolile igru kakvu inace igramo, sa puno agresivnosti i kontakta. Svaki dodir nam je sviran kao faul.

Naravno, tu nisu pomogli ni bistri Radicevic i Jovanovic. Momci ako se nadju na terenu na pocetku cetvrtine, tako olako prave faulove i stvljaju nas u bonus da je to nevjerovatno. I to naravno nije bilo samo ovu utakmicu, skoro svaku je tako.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
FMP ima bolju prvu petorku koja bi mogla da igra Evroligu, a Jankovic, Jovanovic, Apic, Radicevic, Lazarevic i Davidovac neka se uce u FMPu, jer je to 6 limitiranih igraca od kojih nikad nece biti nista. Covic, Radanov, Simanic i Odzo umesto njih i bili bi 20 posto jaci.
Korisnikov avatar
By Peja
Mnogo je zajebano kad od 12 igraca imas 2 i po kosgetera...od kojih su dvojica dobrano premasila 30tu

Rocesti i Bjelica a to pola je Feldin...

Fakat je da prva dvojica igraju i iznad svojih mogucnosti, jer obojica u 5 meceva daju po 17, 18 poena...ali mi opet gubimo jer nenamo dovoljno oruzja u napadu...

Radicevic i Lesor su po meni talenti i treba ih istrpeti, Antic takodje daje i preko maksimuma s obzirom na godine... ali zato ostali

Lazic, Dangubic, Dobric, Lazarevic, Davidovac, Keselj, to je 6 igraca , dakle pola rostera, od kojih nijedan ne daje doprinos u napadu a pritom igraju skoro na istoj pozicji

Nemam nista protiv Lazica, ali svakoj ekipi je potreban jedan ili dva Lazica a nikako 6...

Na sve ovo dodju Jovanovic i Jankovic koji tek na momente pokazu koliko mogu ali daleko su jos od toga da mozes na njima da zasnivas igru
By ikaluka
Peja napisao:Mnogo je zajebano kad od 12 igraca imas 2 i po kosgetera...od kojih su dvojica dobrano premasila 30tu

Rocesti i Bjelica a to pola je Feldin...

Fakat je da prva dvojica igraju i iznad svojih mogucnosti, jer obojica u 5 meceva daju po 17, 18 poena...ali mi opet gubimo jer nenamo dovoljno oruzja u napadu...

Radicevic i Lesor su po meni talenti i treba ih istrpeti, Antic takodje daje i preko maksimuma s obzirom na godine... ali zato ostali

Lazic, Dangubic, Dobric, Lazarevic, Davidovac, Keselj, to je 6 igraca , dakle pola rostera, od kojih nijedan ne daje doprinos u napadu a pritom igraju skoro na istoj pozicji

Nemam nista protiv Lazica, ali svakoj ekipi je potreban jedan ili dva Lazica a nikako 6...

Na sve ovo dodju Jovanovic i Jankovic koji tek na momente pokazu koliko mogu ali daleko su jos od toga da mozes na njima da zasnivas igru
:clap: :clap: :clap:

Previse specijalaca u sastavu i za neki veci klub od nas.I sto je najgore oni nisu zalog za buducnost niti mogu da se prodaju pa da treba svi da se istrpe,
u perspektivi nema koristi od njih.
  • 1
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 174

Branim Kalinu cele sezone, ali ovo nema opravdanj[…]

Ovdje imate Kusturicine utakmice sa zavrsnog U18. […]