Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Ne zna se sta je smesnije, ova prica da ce da se da Dzonsu milka ( jok 4 milke, lol, koga bre jebete ), ili ovi sto kako se spomene neko pojacanje, skacu kao opareni i svi u glas ponavljaju kako ce da igra za 100k maksimalno, jer su svi polovnjaci, hoce da ozive karijeru i zelja im je da rade sa Mutom. Mislim, koga boli uvo, neka dobiju ljudi pare, to im je posao, zasto mora svaka cifra da se smanjuje. Sta je sledece, svi igraju za stipendije, oh wait... :lol:
By milanezija
Da se ne lazemo, do dolaska Samarda je stvarno bio mizerija. Tu je jacu platu imao samo Goss i mozda Novica, ali on svakako od svoje plate ne bi video ni trecinu. Drugi esalon su Miler, Vanja, Cakarevic. A ostalo je mizerija. Sad sto su pare usle neke, pa imamo izgleda sanse i za jos nekog, to je druga stvar
Korisnikov avatar
By skeske
700.000 :lol:

Mislim, stvarno nemam nista protiv da imate dobar budzet, na bilo koji nacin, ali nemojmo te price ovdje :D Te price su od prije preuzimanja SNSa, apdejtuj stavove ;)
Korisnikov avatar
By skeske
Mutinjo napisao:Ne zna se sta je smesnije, ova prica da ce da se da Dzonsu milka ( jok 4 milke, lol, koga bre jebete ), ili ovi sto kako se spomene neko pojacanje, skacu kao opareni i svi u glas ponavljaju kako ce da igra za 100k maksimalno, jer su svi polovnjaci, hoce da ozive karijeru i zelja im je da rade sa Mutom. Mislim, koga boli uvo, neka dobiju ljudi pare, to im je posao, zasto mora svaka cifra da se smanjuje. Sta je sledece, svi igraju za stipendije, oh wait... :lol:
Kakva milka, ko to kaze? Ni Rusi ga nisu placali milion, znas li ti kakav igrac se moze za milion dovesti :D
Korisnikov avatar
By Mutinjo
skeske napisao:
Mutinjo napisao:Ne zna se sta je smesnije, ova prica da ce da se da Dzonsu milka ( jok 4 milke, lol, koga bre jebete ), ili ovi sto kako se spomene neko pojacanje, skacu kao opareni i svi u glas ponavljaju kako ce da igra za 100k maksimalno, jer su svi polovnjaci, hoce da ozive karijeru i zelja im je da rade sa Mutom. Mislim, koga boli uvo, neka dobiju ljudi pare, to im je posao, zasto mora svaka cifra da se smanjuje. Sta je sledece, svi igraju za stipendije, oh wait... :lol:
Kakva milka, ko to kaze? Ni Rusi ga nisu placali milion, znas li ti kakav igrac se moze za milion dovesti :D
Procitao sam neki tvit, kako je neko odbio BASNOSLOVNU ponudu KKP i kako se trazi Dzouns, koji je, uzgred u Rusiji igrao za 700k . To bi verovatno trebalo da znaci da ce da mu se ponudi vise. Nisam ni mislio ni na koga odavde, samo, svasta moze da se procita na ovom sranju od interneta, jebo nas dan i kad su nam ga uveli
By milanezija
Koliko sam ja ispratio pricu o Dzounsu, on prosle sezone trazi izlaz iz Kubana da bi potrazio NBA ugovor, makar i onaj novi sa G-ligom, dobija ga, valjda uz neki uslov, da ne moze za VTB timove ako se ne varam da potpise, odbija neke EL/EC ponude valjda, trazeci taj NBA ugovor i na kraju puši za sve opcije
Korisnikov avatar
By djokonda
Ako premijer i svi ministri mogu svoj posao da rade za 150.000 dinara mesečno, mogu i oni da igraju za 100.000 evra godišnje...u Srbiji niko ne radi za pare nego za rast GDP-a i iz patriotizma koji doručkuju, ručaju i večeraju, a za užinu ponekad uzmu neki burek u pekari (nikako hleb i kifle, taj je preskup), pa ne mogu ni košarkaši da budu izuzetak, ma odakle došli. Šta oni misle gde su? Na kapitalističkom zapadu? Ovo je bre duhovni (duševno oboleli) istok. Izvinjavam se na off topic...nisam izdržao...mada se iskreno nisam ni trudio da izdržim.
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Iskreno, nisam siguran da razumem sta si zeleo da kazes, da li me podrzavas ili ne. Umoran sam preise, valjda :)
Korisnikov avatar
By djokonda
Samo sam sarkastično primetio da je u Srbiji sramota raditi za pare i da u tom pravcu ima smisla prevaspitati i strance koji dolaze dam nam uzmu naš novac...jebem li ga...valjda sam te podržao.
  • 1
  • 455
  • 456
  • 457
  • 458
  • 459
  • 503
NBA

Ладно узеше Никси дуплу круну.. Мислим да нико ово[…]

Какав је Џонс дивљак.. Да је погодио Нана како тре[…]

KK Crvena Zvezda 26/27

Чуо сам да то спомињу.. Углавном имају тачне инфор[…]