Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Imamo tri centra plus Bjelicu koji moze da igra centra. Jeste da su svi trube u odbrani, ali kada bi doveli i centra koji bi igrao minimum 20 minuta bili bi prespori. Zato nam treba neka laka 4 da kontrolise defanzivni skok i da rasiri protivnika u napadu.
Korisnikov avatar
By MileBL
Koliko sam tek ja vremena pisao kakva nam petica treba ali...
Problem je sto imamo sest igraca na 4 i 5 a jos uvjek nemamo ono sto hocemo, za tu konstataciju nema opravdanja.
Lose odredjena selekcija, igraci su potpisivani bez ikakvog plana i sto je najgore prica se o jos jednom igracu koji ce tu manje vise biti da poveca broj sa 6 na 7 a ekstra kvaliteta nema.
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Zbog čega se konstantno potencira zamjena za Kešelja? Pa na toj poziciji imaš Dangubića, Lazarevića i Davidovca + LAzić i Dobrić koji tu mogu odigrati.
Kešelju se treba zahvaliti, ili nek bude čuveno 13-to prase.
Korisnikov avatar
By Poska
Занимљиво да Ске зна све око нас, али не зна кога његов клуб доводи, или кога има и за коју плату. Па слете ли тај Џоунс од милион више? :lol:

Како ћете бре ви да доводите и центра и још једног играча када вам председник плаче већ добре 2 недеље? Сада чак не може да прода ни причу око арене. :cry:

Него једна добра ствар по нас. Колико сам чуо тренер има исто мишљење као и ја, а то је да нам не треба играч. ;)
Korisnikov avatar
By bokibb
Ne znam gdje da okacim pa evo malo statistike nakon prvih 6 kola (kopirano sa drugog foruma ali dostupno i na ABA):

AgeByMinQ
Team AvgAgeByMin

Mega 22,38
FMP 23,81
Partizan 24,37
Olimpija 26,08
Budućnost 26,39
MZT Skopje 26,77
Zadar 26,82
Crvena Zvezda 27,36
Mornar 27,63
Cedevita 28,07
Igokea 29,07
Cibona 29,71
Korisnikov avatar
By skeske
Poska napisao:Занимљиво да Ске зна све око нас, али не зна кога његов клуб доводи, или кога има и за коју плату. Па слете ли тај Џоунс од милион више? :lol:

Како ћете бре ви да доводите и центра и још једног играча када вам председник плаче већ добре 2 недеље? Сада чак не може да прода ни причу око арене. :cry:

Него једна добра ствар по нас. Колико сам чуо тренер има исто мишљење као и ја, а то је да нам не треба играч. ;)
Sad ti mene kao prozivas, ismijavas? OK. :)

Lakse je doci do informacija, funkcioneri vam se sepure po kafanama, a u stranci se sve zna. A i, malo lakse sa posalicama za Kevina, polako :) . Ako ono odbije, kompletna je budala, jedino ako raskid sa Rusima ima nekih zackoljica, a indicije su da ima. Vidjecemo.

Inace, Muta prica pricice za malu djecu, kao i o budzetu od 300.000
Korisnikov avatar
By Poska
Па није 300к буџет, 700к је. :)

Шепуре се по којим кафанама? Зар ти ниси из РС?

Какав раскид са Русима, он није њихов играч ваљда, тражио летос да га пусте да би пронашао бољи ангажман и они то урадили?

Него, знаш ли ти који ваш играч има већу плату него, па могу слободно да кажем више од пола играча у ККП-у, а до скоро није ни играо?
  • 1
  • 454
  • 455
  • 456
  • 457
  • 458
  • 503
NBA

Ладно узеше Никси дуплу круну.. Мислим да нико ово[…]

Какав је Џонс дивљак.. Да је погодио Нана како тре[…]

KK Crvena Zvezda 26/27

Чуо сам да то спомињу.. Углавном имају тачне инфор[…]