Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Zex88
Nama ne treba centar.. Imamo ih 4.. Ja trazim cetvorku.. :D
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Zex88 napisao:Nama ne treba centar.. Imamo ih 4.. Ja trazim cetvorku.. :D
:clap:
To pricam vec nedeljama :D
Korisnikov avatar
By MileBL
Igrac koji dodje treba da bude pojacanje a ne najobicniji panj, pozicija je manje bitna
Korisnikov avatar
By Zex88
Znaci ne ispunjava uslove..Panj i pogresna pozicija. :D

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By skeske
Zapravo nam je Ajverson pravio finih problema. I nafravno da moze da cuva teske centre. Jak je u skoku, cvrst i namazan, dobar defanzivno, fino igra pik, taman ono sto nam treba.
Mislim ok je prica da nemamo cetvorke, prica se i dalje dok Belica sa pozicije 4 ima rapsodiju kod nas. Pricace se i dalje, napamet kao i obicno.
U sustini treba nam 5 i zamjena za Keselja, da kompletiramo roster od 15 igraca i uzivamo u sezoni. Dakle, petica poput Ajversona i odlican balhander sa pozicije 3 na 4. Pa cemo vidjeti, bar jedan igrac ce doci.
Korisnikov avatar
By MileBL
Koje botovanje, tako je ekipa sa RSB-a dizala Lesora u nebesa, sve moze ovo ono a na kraju corak.
Korisnikov avatar
By skeske
Sta pricas ti? Koje botovanje?
Imamo razlicito vidjenje kosarke, ti mislis da nam treba 4, ja mislim da nam treba 5 i po mogucnosti zamjena za Keselja, dakle neki 3 na 4. Lesora niko ne dize u nebesa, niti je corak, odlican prospekt koji ce poslije 30 EL utakmica biti ozbiljan igrac. Sad sto ti mozda mislis da je trebao postati Danston poslije mjesec dana ozbiljne kosarke, to je tvoj problem.
Treba nam ta 3 na 4 sa finim organizatorskim sposobnostima, da rastereti malo Radicevica koji ce i dalje imati oscilacije, visoki sekundarni organizator, ili da daju sansu Davidovcu totalno pa kud puklo da puklo.
Korisnikov avatar
By MileBL
Naravno da je botovanje jer se brani svaki potez kluba, ne znam kako neki bogatiji klub nije bacio oko na Ajversona, evo Real trazi centra pa njega uopste ne spominju a tako dobar igrac
Korisnikov avatar
By skeske
Opet masas fudbal. Meni pricas o odbrani svakog poteza, meni koji sam napisao 1000 postova o budalastini sa Keseljom, ili o kombinaciji Pero-Milko. No lakse je reci da je neko bot nego obrazloziti zasto nam treba 4 gdje imamo preporodjenog Bjelicu, prospekta Jankovica i Lazarevica u nekim opcijama? Na 5 ne mozemo sacuvati ni jednog ozbiljnog teskasa, Leosr je jos uvijek samo talenat, ima bljeskove ali ne moze jos, Jovanovic je na nivou mozda i ispod Lesora, Pero tu nesto glumi 5 po nekad iako znamo da to nije. Itd itd. Nije fora u Ajversonu, uostalom nije jos gotovo, neka dodje neko drugi, ali treba nam klasicna ozbiljna petica.
Ali eto, MileBL mi kaze da sam bot jer imam drugaciju viziju sta nam treba, sta da se radi, kriv sam.
  • 1
  • 453
  • 454
  • 455
  • 456
  • 457
  • 503
NBA

Ладно узеше Никси дуплу круну.. Мислим да нико ово[…]

Какав је Џонс дивљак.. Да је погодио Нана како тре[…]

KK Crvena Zvezda 26/27

Чуо сам да то спомињу.. Углавном имају тачне инфор[…]