- Pon Okt 30, 2017 3:50 pm
Ako sam mogao preuranjeno da kritikujem, hajde i preuranjeno da pohvalim. Najpre, tek sad mi je žao poraza u prva dva kola ABA lige... Drugo, izgubio sam svako poverenje ali počinjemo ličiti na normalan košarkaški tim iako očekujem "TOPLO-HLADNO" tokom sezone, ovde se ima šta gledati od košarke. Miler i Gos su me iznenadili, Vanja Marinković i Mihajlo Andrić (mogu biti sasvim ok uz oscilacije), Samardo je odličan (može samo bolje kako odmiče sezona), Novica (neprocenjiv, ako uspe fizički da izdrži u visokom ritmu biće super), Šalić (više solidna zamena nego košarkaš za visoke ambicije ali top potencijal), Pecarski (biće fenomenalan ali BIĆE - nije za ovu sezonu od pomoći, posebno ako uzmemo koliko ga Muta ne koristi)... Čakarević je solidan (može da eksplodira na nekim utakmicama, ali nije igrač za ambicioznu sredinu).
Velika enigma (barem meni) je Aranitović - imam utisak da on može jakoooo puno u košarci, ali kada će i da li će to da se desi, nemam pojma. Baš me zanima mišljenje ovde?
Što se tiče ostalih, tu su da popune broj i ne vidim da od njih možemo imati takmičarske koristi. Mada, mnogi hvale Tomića, ja ne mogu da vidim ono o čemu govore.
Sve u svemu, uz najavljeno pojačanje (ko god to da bude), mislim da možemo parirati svima (osim komšinici, mada bih voleo da me iznenade). Kada govorimo o pojačanju glasam za Kevina Jonesa pre Zagorca - Mislim da ovaj prvi "pravi razliku" za razliku od Zagora koji je samo kvalitetno pojačanje. Kako god, bićemo još jači. Uz Kevina bi osim što volimo Partizan, možda mogli početi i da navijamo (ono baš u takmičarskom smislu).
Lično sam očekivao da Pecarski bude otkrovenje, prava zvezda tima (ono, neočekivani bum - ekstra talenat koji kida) i malo sam razočaran što kod Mute dobija toliko malo prostora ali on verovatno zna zašto je to tako i očigledno je da mali nije baš u tom rangu kako sam ja očekivao. Ali da ima potencijal - ima ga!
Duško Vujošević - čovek koji razume suštinu!
"Partizan sam gledao kao nekoga ko ili ima šampionski tim, ili ga stvara. Ovo nije nijedno od dve koncepcije. Ovo se pre uklapa u projekat rušenja Partizana nego u projekat rehabilitacije"