Stare teme
By grobiale
Sportska nepravda je poraz Makabija veceras. Kakva je indijanstina od ekipe Zvezda, svaki napad trojku šutiraju. Veći indijanac od Rocestija nije igrao u evroligi, zajebao je i Bobija Brauna, Gudeloka, Horasa Dzenkinsa... Ovo što ste dobili je na čistu sreću, veze vi sa košarkom nemate. I da, Noris Kol je ne najgori igrač u istoriji Nba lige već i najgori igrač u najgluplji koga sam gledao u evroligi.
Korisnikov avatar
By niko1313
grobiale napisao:Sportska nepravda je poraz Makabija veceras. Kakva je indijanstina od ekipe Zvezda, svaki napad trojku šutiraju. Veći indijanac od Rocestija nije igrao u evroligi, zajebao je i Bobija Brauna, Gudeloka, Horasa Dzenkinsa... Ovo što ste dobili je na čistu sreću, veze vi sa košarkom nemate. I da, Noris Kol je ne najgori igrač u istoriji Nba lige već i najgori igrač u najgluplji koga sam gledao u evroligi.
Ovaj tim Zvezde je spoj mladosti i iskustva. Kada se ostvari adekvatna hemija u ekipi ovo ce izgledati dosta bolje!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Meni ova Evroliga nikad gora. Sve sami individualci igraju u njoj. Na ovu novu igru Zvezde nikako ne mogu da se naviknem. Samo solo akcije neke. Mnogo limitiranih igraca sto kaze Grobi. Odbrana ne postoji, skoka nema, borbe za svaku loptu nema. Posto je kvalitetet kosarke dosta opao onda Zvezda i moze da pobedjuje na suvi kvalitet Rocestija, Feldina, Antica i Bjelice, nekada i Lesorta ili nekom vaznom trojkom Dobrica.
Cestitke na pobedi, dosta vazna pobeda, ali treba se navici na ovakav stil igre.
Inace mislim da mozemo i do top 8. Zalgiris, Barselona, Makabi, Armani, Unikaha, Baskonija, Valensija, Barsa, Bamberg, Efes... Nije to nista posebno.
Mislim da su Fener,Oly, CSKA i Real u TOP 8, a ostali svi imaju sanse.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ko nije bio,grdno se zajebao.. Sve je tako podsecalo na mec iz 2015,isto dodji prsten,Makabi,gubili ceo mec i na kraju nikad sladje..
Moramo dovesti rezervnog pleja i cetvorku,pocrkace nam Milko i Rocesti.
Laza u totalnom autu..
Jovanovic dobar.. Lazarevic isto. Rocesti kao u Niznjem.

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
By Edibledi
grobiale napisao:Sportska nepravda je poraz Makabija veceras. Kakva je indijanstina od ekipe Zvezda, svaki napad trojku šutiraju. Veći indijanac od Rocestija nije igrao u evroligi, zajebao je i Bobija Brauna, Gudeloka, Horasa Dzenkinsa... Ovo što ste dobili je na čistu sreću, veze vi sa košarkom nemate. I da, Noris Kol je ne najgori igrač u istoriji Nba lige već i najgori igrač u najgluplji koga sam gledao u evroligi.
Zvezda je dobila 5 puta skuplju ekipu Makabija, a igrala je tečan napad u odbrani košarka a ne Duletov rukometna mali broj poena. Sa nekoliko veterana, sa najmanjim budžetom, sa gomilom neiskusnih igrača, sa novim trenerom koji je mlađi od tri igrača, Zvezda igra muški, lepršavo, na koš više, bez respekta i treba im skinuti kapu.
Ko navija za strani klub protiv srpskog, za mene Slovenca, objektivno, laže sebe da je Srbin.
Korisnikov avatar
By The Answer
Zex88 napisao: Sve je tako podsecalo na mec iz 2015
Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Bio sam nekih 20-ak puta u Areni, to veče mi je i dalje najbolje, baš nam je bilo dobro, kad nismo propali kroz one *tribine* od skakanja :lol:
  • 1
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 174

Branim Kalinu cele sezone, ali ovo nema opravdanj[…]

Ovdje imate Kusturicine utakmice sa zavrsnog U18. […]