Teme o mladim igračima i reprezentacijama
By Edibledi
Tipujem da će Pariz odbraniti titulu. Realno su toliko jaki, a još imaju gomilu klinaca 2001., da ne može niko da ih pomakne.
Inače, generacija Francuske koja je ovo leto osvojila titulu, ima toliko talenta i potencijala da može da se poredi sa onom '88. u kojoj su igrali Batum, Diot, Moerman, Ainca, Kim Tillie, Beaubois...
Jackson i Huertel('89)
By Bojdo
PASULJ PASULJ napisao:Šta je sa Nikolom Miškovićem?Da li igra negdje na pozajmicu?Nije u prvom timu Mege pa zato pitam.Ipak je momak MVP EP U18.
Povrijedjen.
Korisnikov avatar
By Lepus
Danas se potrefi prilika da sam bio u mogucnosti pogledati juniore Igokee, proslogodisnje juniorske prvake BiH. Prije svega, na utakmicu sam otisao da pogledam Ilica.

Protivnik Igokee je bio los, ali bas los, tako da je bas tesko ocijeniti njegovu igru. Onako na prvi pogled, on je fizicki i atletski zvijer, imao je par brutalnih zakucavanja. Krece se veoma lako, povuce kontru, fino distribuira loptu. Medjutim, sut je veoma upitan. Sto je najgore, nije puno ni sutirao izvana, previse se oslanja na igru blizu obrucu.

Juniori Igokee su ove godine trebali igrati kvalifikacioni turnir EL kao prvaci BiH, medjutim, izgleda da je EL opet pozvala Spurse. Naravno, to me je uticao Aco Raskovic koji ima velike veze u Spursima, mozda cak i dio vlasnistva?! Mozda to neko ovdje bolje zna ..

Kako mi rekose, Ilic i ostali ce igrati i Prvu ligu RS za Student iz BL. Ako se utakmice budu igrale u BL, to cu probati ispratiti pa bacim komentar.
  • 1
  • 242
  • 243
  • 244
  • 245
  • 246
  • 354
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]