Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Peja napisao:slazem se sa obilicem, mnogo su dva matorca na istoj poziciji

mi na centarskim imamo dva matorca i tri talenta...nijedan visoki nam nije na vrhuncu karijere...kao sto su bili bobi , cirbes i kuzmic...
Nebitno sto su matorci Bjelica i Antic, veci je problem sto su prespori za krilnog centra, a nemaju visinu za centra.
Ja bih voleo da vidim na terenu zajedno Lesorta i Antica, mislim da bi to bilo fino.
Korisnikov avatar
By Lucky
Pored mene danas prodje informacija da u CZ dolazi Bilan. Moze li biti sta od toga? On bi im legao kao saka za vrat.
Korisnikov avatar
By MileBL
Bilan je defanzivno mekan igrac ali ipak bi nam mnogo znacio jer ima dobar napadacki repertoar.
Kada se pogleda iz Bilanovog ugla, pozicija startnog centra EL ekipe je odlican izbor, pogotovo sto je proslu sezonu lose odigrao i nema mogucnost velikog izbora.
Na kraju ostaju ti srpsko - hrvatski odnos ali i to se da srediti sa navijackim grupama da ne prave probleme, pojedinacnog prozivanja uvek ima to se ne moze spreciti.
Korisnikov avatar
By Poska
MileBL napisao:Bilan je defanzivno mekan igrac ali ipak bi nam mnogo znacio jer ima dobar napadacki repertoar.
Kada se pogleda iz Bilanovog ugla, pozicija startnog centra EL ekipe je odlican izbor, pogotovo sto je proslu sezonu lose odigrao i nema mogucnost velikog izbora.
Na kraju ostaju ti srpsko - hrvatski odnos ali i to se da srediti sa navijackim grupama da ne prave probleme, pojedinacnog prozivanja uvek ima to se ne moze spreciti.
Познато је да опозиција и реакција, монархија и четници знају да заћуте, када Ултра коп доо добије послић да одради.
  • 1
  • 447
  • 448
  • 449
  • 450
  • 451
  • 503
NBA

Ладно узеше Никси дуплу круну.. Мислим да нико ово[…]