Stare teme
By Edibledi
Zex88 napisao:Slazem se sa Edijem..Meni bi sutra Gudura bio starter..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Evo minutaže od večeras:

B. Bogdanovic 32:16
V. Lucic 35:02
S. Jovic 31:55

Birča nije bio loš.
Korisnikov avatar
By Zex88
To je ono sto ja potenciram..Crknuce pre vremena..
A evo,uzmimo primer Lazica,on u Zvezdi cuva odlicno Ljulja,Spanulisa,Nanda,Ertela,a ovde nema sansu da proba Mahmutoglua..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
By grobiale
Ja pre nisam imao neko misljenje o Saricu i mislio sam da je precenjen ali sada po meni je on evropski Lebron. Igrac koji radi sve na terenu. Hrvatska skoro uvek ima dobar sastav ali sta je sa njima da nikada ne mogu da doguraju ni do polufinala zaista ne znam. Mnogo vrhunskih igraca od 95-e pa na ovamo ali opet nista. Psiha, los izbor trenera i gubitnicki mentalitet su jedino objasnjenje.
Korisnikov avatar
By alonzo86
grobiale napisao:Ja pre nisam imao neko misljenje o Saricu i mislio sam da je precenjen ali sada po meni je on evropski Lebron. Igrac koji radi sve na terenu. Hrvatska skoro uvek ima dobar sastav ali sta je sa njima da nikada ne mogu da doguraju ni do polufinala zaista ne znam. Mnogo vrhunskih igraca od 95-e pa na ovamo ali opet nista. Psiha, los izbor trenera i gubitnicki mentalitet su jedino objasnjenje.
Ovde se nesto svi smeju na pomen Sarica, decko za malo da bude ruki godine
Korisnikov avatar
By Peja
novica je sa 23 vodio tim do srebra na ep, da ne spominjem sta je sve dotle uradio u EL

seti se kako je bjelica odigrao 2010 protiv spanaca sa 22

stoji to da je saric mladji i da su tek dobre godine pred njim ali ne verujem da ce biti bolji od ove dvojice

inace se slazem da guduric treba imati vecu minutazu, igrac koji moze izmisliti poen je zlata vredan u ovakvoj selekciji...

takodje mi nije jasno zasto se ne odigra da birca sutne trojku kad je to jedino sto zna
By ikaluka
alonzo86 napisao:
grobiale napisao:Ja pre nisam imao neko misljenje o Saricu i mislio sam da je precenjen ali sada po meni je on evropski Lebron. Igrac koji radi sve na terenu. Hrvatska skoro uvek ima dobar sastav ali sta je sa njima da nikada ne mogu da doguraju ni do polufinala zaista ne znam. Mnogo vrhunskih igraca od 95-e pa na ovamo ali opet nista. Psiha, los izbor trenera i gubitnicki mentalitet su jedino objasnjenje.
Inace je ove godine konkurencija za rukija bila "izuzetno jaka" to jest ameri ne pamte slabiju pa je u konkurenciji bio i igrac sa jedva odigranom trcinom sezone sto se ne pamti.
Korisnikov avatar
By Peja
odlicno igraju rusi zasad, vode 10 razlike, porzingis 4 licne
Korisnikov avatar
By alonzo86
ikaluka napisao:
alonzo86 napisao:
Inace je ove godine konkurencija za rukija bila "izuzetno jaka" to jest ameri ne pamte slabiju pa je u konkurenciji bio i igrac sa jedva odigranom trcinom sezone sto se ne pamti.
To je istina, da je Joel Embiid ostao zdrav, on bi bio ruki godine... Ali opet , ne treba omalovazavati Sarica
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 36
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]