Stare teme
Korisnikov avatar
By Lepus
Totalno sam zaboravio da novi Bulls igra na EP. Od prvog puta kada sam ga gledao na Arizoni sam ga zagotivio.
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Ali koliko ke odvratna njuska De Colo, nestvarno...

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Mutinjo napisao:Ne bi bilo srecnijeg od mene kad bi ovi odvratni Litvanci ispali u osmini ili cetvrfinalu.
Ja stvarno ne mogu da mrzim Litvance. Ima ih saka jada i uvek su za respekt po kvalitetu. Uz nas jedini koji ne posezu za amerima u reprezentaciji.
Uvek ce mi daleko gori od njih biti Turci, koji nikad vise od 3 Turcina nisu imali u reprezentaciji, ili Spanci koji i pored kvaliteta koji imaju takodje gledaju da sve mlado sa iole talenta naturalizuju, da se nadje, a jos i svo njihovo ciganisanje na parketu...
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Ma slazem se za sve to, naravno...

Ali, nerviraju me, od nekadasnjih simpaticnih sutera, leprsavih, talentovanih, postali su mesari, koji se oslanjaju na snagu, prebijaju protivnike, seku igru... ono polufinale 2015 eje najgora utakmkca koju sam I zivotu gledao, I po tome ih pamtim.

Za sve ovo ostalo si u pravu

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Korisnikov avatar
By Peja
iako sam ocekivao tesnu utakmicu i mozda pobedu izraela, italijani me odusevili, igraju timski, jako u odbrani...racionalno u napadu..jedini problem im je kratka rotacija

meli opasan igrac za evropske standarde
By milanezija
MileBL napisao:Kako mozes ocekivati nesto od ekipe u kojoj igra Gal Mekel???
Dobar igrac, mogla bi Zvezda da proba da ga dovede, mislim da je napustio Makabi, a sigurno mu se igra El
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 36

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]