Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By alonzo86
Sto se GOT-a tice, moram da kazem da mi se sve sezone svidjaju, i svaku epizodu gledam sa odusevljenjem, ali mi se prica u ovoj sezoni ne svidja kao u prethodnim sezonama, deluje mi zbrzano (dok su mi neke epizode u ranijim sezonama delovale usporeno) i bojim se da ce ostati puno nerazjasnjenih pitanja kada se serija zavrsi...

Kako planiraju da u jednoj sezoni objasne i backstory Night King-a, i da odrade zaplet izmedju Jon-a i Deni (kad ona sazna da joj je legitimni bratanac), i Dzejmijevo iskupljenje, i Azor Ahai i sta sve ne, nije mi zaista jasno...I sta sa poreklom Tiriona (pa i Dzejmija i Sersei), postoji teorija da su Dzejmi i Sersei zapravo isto deca Ludog Kralja, jer navodno je Ludi Kralj silovao ili sta vec Joanna-u na dan njenog vencanja sa Tajvinom, i kao Lanisteri nisu imali blizance u porodicnom stablu, dok Targerijani jesu, ne znam koliko je to tacno, to su teorije, nisam citao knjige... Dok sto se Tiriona tice, poznato je da netargerijanske zene, tesko radjaju Targerijane, i da cesto umiru na porodjajima, za Tiriona je kruzio mit da se rodio sa krljustima i repom, sve to nekako mirise da je on Targerijan, ili mozda cak svo troje, ali tu ima necega... Sada sam procitao da je razmak izmedju vencanja Tajvina i Dzoane i rodjenja Sersei i Dzejmija 4 godine, tako da ta teorija pada u vodu da su i oni Targ, za sada :D
Korisnikov avatar
By Poska
Одгледах и ја коначно. Псето невероватна пичкица испао. Тормунд много готива, са причом о Бријени. Јесте смор што нема Духа.

Уклопиће тако што ће епизоде бити емитоване тек 2019-те, јер хоће да дају сценаристи времена да све буде фул. Последња сезона носи ваљда 6 епизода, могуће да ће бити дуже.

Е једно питање? Шта ће да бљује онај змај сада? Ватру или лед?

Последња епизода ће бити жешћи смор, то очекујем. Има да нам заврше епизоду како ови пролазе, пробијају, шта већ зид, и ови то сазнају на састанку и ту крећу да се спремају. Иначе у последњој сезони очекујем да лагано скину Најт Кингу змаја, направиће онај од Серсеи опет онај самострел, Брон батица да стане да пуца, а биће од змајстакла и има да га скину као ништа. :)

Ајде и ја једну теорију што сам чуо. На крају Џон жртвује себе, убија Најт Кинга, постаје главни ВВ, враћа све ове иза зида и тако одржава мир, за престо већ појма немам, шта и како.

Али мислим да ће пре тога јахати он змаја, а не да ће Брен управљати једним.

Ко ли ће да погине у последњој епизоди од главнијих ликова?

Торос отишао, нема више ко да оживи оног.

Веома битну ствар су приказали, тј открили, а то је када је Џон убио оног туђина када су они око њега сви попадали. Фактички они су живи док је он жив. Проблем је што је Најт Кинг оживео већину.

Едит: Гледао сам како праве маске за ВВ-е, они глумци што их глуме, мука жива. 3 сата им лепе оно, па онда на сету су по 5-7 сати, па после тога им скидају оно још неких сат-два.

[bbvideo=560,315]https://www.youtube.com/watch?v=hOyrpGRdEzg[/bbvideo]
Korisnikov avatar
By The Answer
Sve osim borbe zmaja protiv zmaja u osmoj sezoni je go kurac! I to skoro sigurno na nebu dok je ispod bitka ljudi protiv WW i njihove vojske. Kakvi bre kurčevi samostreli, Bronovi i slična sranja?! Regal (verovatnije) ili Drogon na Viseriona i makljaža, Dance of the Dragons novog doba, pesma leda i vatre...

Poslednja epizoda će biti smor samo za one kojima je jedino bitno da gledaju bitke, borbe, makljaže i masovna ubijanja. Očekujem možda i ponajbolju poslednju epizodu od svih 7, ili bar u rangu sa onom iz šeste sezone. Najviše očekujem od Brena. I ne znam kako epizoda u kojoj WW sa vojskom prolaze jebeni Zid koji je jedan od centara cele priče može da bude smor, jbt, šta je onda bitno ako to nije?

A što se Pseta tiče, mislim da je dovoljno ziliona puta skrenuta pažnja na njegov strah od vatre da se on ne bi *zaledio* kad se nađe oči u oči sa jebenim ogromnim zombi medvedom sa plavim očima koji ceo gori. Jbt, šta ste očekivali, da će da juriša na njega?!
By milanezija
On taj strah može da izgubi (možda) samo ako flambira Planinu. Očekujem da će da pršti od dobrih dijaloga u KL-u, i razrešenje Vinterfelovske porodične drame. Već u ovoj epizodi su imali dijaloge koji su zvučali Martinovski, Tirion i Deni, Arja i Sansa. Ali ko će čekati 2019...
Korisnikov avatar
By Poska
А што не би било 2 на 1 у борби змајева, не мора 1 на 1. :)

Брен сисица, али очекујем да јави овима на састанку да зид више није препрека и да креће све.

Планина ме разочарао, мада јесте извукао Тормунда. Видећемо све за 7 дана. :)
  • 1
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 155
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]