Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By The Answer
Pa ima Sem sestru, ali treba im muško, a Sem je u Noćnoj straži, dakle jebeno za naslednika.

Pravo vala baš. Bren je poslao pismo da ih je video, sad će pravo na njih da nalete ova sedmorica, tačnije više ali ostali su nebitni. Jebeni jesu al' ovih ima zilion, krenuli kontinent da razjebu, baš jedva čekam da vidim na koju foru planiraju da zarobe jednog mrtvaca. Tu će sad neki krkljanac da bude, očekujem već u sledećoj ako bude jer su uvek bitke u pretposlednjim epizodama a onda u poslednjoj nešto još veće. Brenov neki flešbek je skroz realan, pominje se i Regar.

Semu sam jebo mater, jeste ova pogrešno pročitala Ragar umesto Regar ali da je samo malo obratio pažnju... Nama je na osnovu fleša iz prošle sezone i ovog sada jasno da je ne samo sin Regara i Lijene nego i zakoniti Targerijan, sad ostaje da vidimo kako će oni da saznaju... a
Korisnikov avatar
By Poska
Па добро Сем фактички нема појма о томе, па је логично да га не занима превише.

Брен зна чији је Џон син, биће неки штос као сада на овом окупљању седморке, свако каже нешто, мада ови су се препознавали оно, па ће тако и ови. :)
By milanezija
Ima neka fora za nasleđivanje baš sam čitao na wikithrones u opisu epizode, da ako neka velika kuća nema muških naslednika a jedan od naslednika je u noćnoj straži onda kralj(ica) može da ga oslobodi zaveta prema strazi i on onda postane glava kuce, mozda ta fora bude sa Tarlijevima.
Korisnikov avatar
By Poska
ААААА, НАШАО САМ НА МРТВАЦА!!!! Бар сам нешто размишљао и то ме погоди.

Кренуће они, и на пола пута ће да их пресретне онај Бенџен Старк да каже како су кренули ови ка њима, и кроз причу да воде њега назад као доказ. Јесте полу мртав али можда послужи. Само не знам како планирају да га преведу када је он рекао да зид има чини које штите од ових. :)
Korisnikov avatar
By The Answer
Milanezija znam, verovatno će tako i biti, samo ne znam koliko ovog zanima uopšte da vlada i pravi naslednike, no nije ni bitno, sporedna priča.

Ne znam Poska, da Bendžen može preko Zida mislim da bi već prešao, ne verujem da će tako biti, mada sada kada si ga pomenuo očekujem da se pojavi, ali verovatno kao pojačanje u fajtu. Fajta mora biti, tu nema dileme.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Procurio je info još pre početka sezone da će biti pegla sa one strane zida, da će Deneris da se pojavi sa zmajevima da ih spasi, Night King će ubiti Viseriona i podići ga iz mrtvih da mu bude mount.

Mrzite me sad što sam sve spojlovao :D Šalu na stranu, nadam se da neće biti tako, ali informacije koje su procurele se za sada ispostavljaju potpuno tačno, tako da će verovatno tako biti do kraja.
Korisnikov avatar
By Poska
Срам те било Карабу!!!

Чекам понедељак да одгледам ову шесту, не могу да чекам 10 дана ако одгледам сада....
  • 1
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 155
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]