Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By The Answer
Answer ovu sliku video od kad sebe :D I poređenja sa Natali Dormer, pa onaj citat kad kaže da je bila dobra... mnogo dobra... i slično.
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Bas zato sam i rekao da se ti ne igraš

Sent from my HUAWEI Y625-U21 using Tapatalk
Korisnikov avatar
By Lepus
Iko, ista? Cijeli dan izbjegavam temu da ne bih nesto procitao, a sada kada sam odgledao vidim da niko nista ne pise ..
By milanezija
Da si ziv, mi odgledali davnih dana :D
Jedino bitno iz cele epizode, da li ce se Dzejmi spasti i da li ce Tirion napraviti neko sranje ako mu uhvate brata, ipak mu duguje zivot...
Inace dobra scena borbe, dobra je bila i u 360p a kamoli nocas u HD-u
Korisnikov avatar
By The Answer
GOT me je odavno naučio da je maltene svaka rečenica bitna za nešto što dolazi kasnije. Sersein razgovor na prvom mestu, Targovi u pećini, Arja i ceo odnos sa Sansom plus saznanje da je Litlfinger tu, Brenovo "haos su merdevine"... šorka ko šorka je ono što svi obično čekamo, na kraju krajeva fajt između živih i mrtvih će svakako biti hajlajt ove serije, ali ima mnogo toga i u "small talk-u".

Mira Rid ode kući, Haulanda Rida čekam od kad sebe, ali ne verujem da ću ga dočekati pre osme, ako uopšte bude ubacivan.

Predviđam neki beg Džejmija, da je ovo bilo njegovo poginuće to nema apsolutno nikakve šanse, da ga zarobe i ima neke ali ipak verujem da će ga Bron izvući i onda bežanija. Drogon je ovo veliko govno ranilo skor isto kao obično koplje u petoj, toliko je narastao. A strele se odbijaju do njega. Field of fire 2.0 sam odgledao bez daha. Tirionov upad je bio odličan, i vidi se da mu je krivo što mu masakriraju ljude.

Pitam se sta je Podrik Pejn Ilinu Pejnu? Sin, rođak? I kako će Arja da reaguje kad sazna ime. Ilin je na njenoj listi.

Očekujem da uspore u petoj, a onda u naredne dve... buuuuum. Odavno nema mog omiljenog lika za kog navijam, mora uskoro da se pojavi... i jebe im mamicu divljansko-frstmensku-andalsku :D

Dosta likova nije bilo u ovoj tako da ih očekujem ubrzo, Juron, Tormund, Torgo Nodo, Sem, Džora, Haund i ekipa...

Ah da, spojleri :D
  • 1
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 155
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]