Teme o mladim igračima i reprezentacijama
Korisnikov avatar
By skeske
Aha, mislio sam da ima onaj klinac, ne znam mu ime... profulao sam totalno :D

Nego kad vidim gradjenog momka po mom ukusu odmah znam da je u Megi! Jebo nas Misko u guzicu
Korisnikov avatar
By skeske
Sta si vidio? Konja koji pusta kola nizbrdo? Pa jebote, ovoliko netalentovanog trenera nisam vidio od Vlade Jovanovica iz Partizana... a da, to je on... uzas... za ovog je Gurovic jebeni Obradovic...
By VopicTopic
Slazem se da trener nosi dosta veliki deo odgovornosti za poraz pre svega na skandalozno napadanje zone koja je donela preokret, zbog kasnjenja tajm autima i zbog u nekim trenucima zaista upitne rotacije. Medjutim, retko kada smo imali bekovsku liniju sa manje kvaliteta i sa manje kreativnog potencijala. Jedino sto funkcionise kod Uskokovica je ulaz u levo gde na silu zavrsava i preko centra i centralni pick sa Pecarskim koji fino zavrsava ispod obruca ili na liniji penala iz nadskoka...ali koji je skandalozno slabo upotrebljen. MIslim da ni drugi trener ne bi mogao da ispravi bekovski problem koji je ocigledan. Steta sto nismo videli Koprivicu, nadam se da ce dobiti koji minut danas. Spanci imali 10 skokova vise a mi u proseku 5cm visi. Jebe lud zbunjenog. Ako nam se svako moze povuci u reket i testirati sut bez da pogadjamo ista se necemo dobro provesti - a na to mi mirise.
By Кауч
Мала исправка, шпанци имали скоро 20 скокова више. Што је довлачио Балшу да му не уђе ни минут, није ми јасно. Пецарски ме није одушевио, осим мекане ручице - танко, некако то изледа сирово и млако. Бековска линије просечна, једино Ускоковић има неку енергију. Видећемо са жабарима, мада ВЈ не улива поверење ни за моменат. Волео бих да грешим...
By Durantula
Prvi put pišem ovde, inače redovno pratim temu. Zašto Balša ne igra? Znam da sam negde pročitao da je doživeo neku sitnu povredu na pripremama, ali, koliko mi se čini, zagrevao se normalno sa ostatkom ekipe?
By malinaro
Ova generacija nije loša,naprotiv pojedinačno dosta jaka. Ako ne pružaju partije koje imaju u klubovima i u skladu sa potencijalom , zna se da je do trenera. Ima samo jednu taktiku, bez rezervnih varijanti. Besomučno dodavati unutrašnjim igračima, bez slobode da se drugačije razvija igra. Lako je postaviti taktiku protiv takve igre, uguravanjem svih igrača pod koša. Zato unutrašnji igrači nisu na nivou, a spoljašni igrači tako uškopljeni, nužno pružaju loše partije, i spod svog nivoa. Tek kad pukne sistem i kad se nema kud,kad svi dobiju slobodu slobodu, onda se vidi oni nisu uopšte tako loši,kako se činilo. Posebno u odbrani.

Uzgred, treba se osloboditi stalnih presija o medalji. Drugo je to bilo vreme kad smo ih redovno osvajali, sad su crnci masovna pojava i teško im je u tom pogledu parirati u tom uzrastu. Što starije kategorije, lakše im se parira. Kod nas igrači sporije sazrevaju, i ko zna koji Bjelica će iskočiti. A medalje ništa ne znače ako ne stvoriš seniorskog reprezentativca.
By Кауч
malinaro napisao:Ova generacija nije loša,naprotiv pojedinačno dosta jaka. Ako ne pružaju partije koje imaju u klubovima i u skladu sa potencijalom , zna se da je do trenera. Ima samo jednu taktiku, bez rezervnih varijanti. Besomučno dodavati unutrašnjim igračima, bez slobode da se drugačije razvija igra. Lako je postaviti taktiku protiv takve igre, uguravanjem svih igrača pod koša. Zato unutrašnji igrači nisu na nivou, a spoljašni igrači tako uškopljeni, nužno pružaju loše partije, i spod svog nivoa. Tek kad pukne sistem i kad se nema kud,kad svi dobiju slobodu slobodu, onda se vidi oni nisu uopšte tako loši,kako se činilo. Posebno u odbrani.
slazem se sa ovim, bas deluju limitirano u napadu, ali ne toliko lose u odbrani. kao da se od Pecarskog na silu pravi igrac. od akcija sam video lupkanje po glavi za pik i prodor sa pasom za cetvorku ili peticu po svaku cenu.
odbrambeni skok nam je katastrofa, ofanzivnog i nema. Balsa i Petrusev moraju da igraju vise na petici.
  • 1
  • 231
  • 232
  • 233
  • 234
  • 235
  • 354

Branim Kalinu cele sezone, ali ovo nema opravdanj[…]