Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By The Answer
Hound-ov izbor reči mi je probudio sumnju i to gde je Džon poslao Tormunda, (pošto odavno znamo da je svaka scena u GOT za nešto kasnije bitna) pa sam se pitao a što baš tamo, na Zidu ima 19 tvrđava, oni su to objasnili rečima Džona da su WW viđeni poslednji put u Hardhome-u ali to je bilo baš odavno, naivno... a kad se sumnja probudila tu zaustavljanje nije bilo moguće. Pseto je reklo da vidi armiju kako maršira pored, ne kroz, ne preko, nego pored. Onda sam pogledao random špicu iz prošle sezone i shvatio koliko je tamo more plavo na kraju zida, a sad je belo.

Opet velim, moguće da je navlakuša i da su i dalje u opciji rog i ono što je Najt King označio Brena pa je mogao u pećinu da uđe, ali ako jeste navlakuša dobra je. Vole da ubacuju stvari iz istorije a ovo bi bila klasična Mažino linija.
By milanezija
I ja očekujem da će proći tuda, upravo zbog tih Psetovih vizija, ali ovo sa špicom, ni na kraj pameti mi nije bilo

Mada ja mislim i da će zid pa-pa kad tad
Korisnikov avatar
By Poska
А у некој од ранијих шпица (не знам за прву епизоду ове сезоне), када наиђу на зид и њихово оно мало отврђење се као издиже, у овој тога нема.
Korisnikov avatar
By The Answer
Dobra stranica. Samo što on nije ujka, ako se ja dobro razumem, a ne razumem se, ujak je brat od majke. A brat od oca je stric?
Korisnikov avatar
By Mutinjo
E Lucky, ja gledam i ne verujem, uhvatili se nekog zida i spice a onakvo blago niko ne spominje :-(

Jebote, koliko je dobra, čekao sam ovo 7 sezona. Nekako je mlako proslo :-)

Sent from my HUAWEI Y625-U21 using Tapatalk
Korisnikov avatar
By The Answer
Ja rek'o da ne spojlujem baš sve, čak sam i kad je Mutinjo pitao na početku epizode oćel bit koja lezbo scena jedva prećutao
  • 1
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 155
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]