Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Poska
Е сада може да се прича, одгледах и ја.

Сморио овај више јбт, уништио га је Ремзи...

Макар знамо шта је поклон за Серсеи.

Фактички Тирион је имао баш леп план, штета што је сада пропао.

Свакако се чека сусрет, мада ми некако делује да ће то да потраје у пм, има да га дочекамо тек тамо за 2 епизоде.

Мада мене брине и Санса сада са оним дебилком што је сама на Северу, надам се да неће неке глупости да јој дођу у главу да зајебе Џона нешто.

Сем брат постаје најјачи мештар после 10 дана. :)
Korisnikov avatar
By The Answer
Tirionu Kasterli rok i pripada, Džejmi je kingsgard, barem bio, ne znam kako to sad ide. Sansa je najveći debil od svih preostalih likova uz droljetinu iz Dorne. Znam da neće ali bi mi mnogo drago bilo da je neko prikolje, šteta što odavno nije, ona je i onako trebala da služi kao rasplodna krava, Brendon Stark je pravi i jedini Lord Vinterfela.

Arja i Nimerija... naježio sam se.

I dalje pozivam da se max obrati pažnja na špicu, ili je velika navlakuša ili je ogroman hint.
Korisnikov avatar
By The Answer
The Answer napisao:... možda onu kurvu iz Dorne što je jadnu, malu, nevinu Mirselu otrovala klince joj pod nokte, pesak joj u oči...
:dance:
By milanezija
Sad ću baš da vratim špicu

Ako ne skontam očekujem objašnjenje :D

Ništa neobično, osim Pyke-a koji se ne pojavljuje u epizodi, ali se pojavljuju zato svi likovi iz njega, jel to?
Poslednja izmena od milanezija u Pon Jul 24, 2017 2:29 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Poska
А чек за Арја није рекла као није она?

Оно за ону ужарену лопту?

Серсеи ће да је мучи опасно. И њу и ћерку.
Korisnikov avatar
By The Answer
+ 1 za Arju, kao što je Nedu rekla da to nije ona kad joj je rekao da će da se uda, rađa...

Špica, na Zid obratite pažnju, celu sekvencu.
Korisnikov avatar
By Poska
Ништа се не диже?
Korisnikov avatar
By The Answer
More na istoku je zaledilo, ukazuje se put/staza baš kao što je Hound video u vatri, na kraju će da se ispostavi da je Zid bio od koristi koliko i Mažino linija. Dakle, ili nas ovim navlače ili će ga WW zaista, jednostavno zaobići a ne srušiti ili preći.
Korisnikov avatar
By Poska
Ма дај, не бих видео то још 100 година јебеш ми све...
  • 1
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 155
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]