Stare teme
Korisnikov avatar
By Jomer
milanezija napisao:Gledam sad u20, i mislim da bi Vanja i Sloba uz nekog kombo beka lagano izgurali sezonu na dvojci, dovesti Pena na keca, i uz njih 4 naći nekog klinca za 5og beka i vozi. Što se mene tiče, preživeo bih i Tepića/Radičevića umesto Pena, ali amer kombo je pod obavezno. Gotivan igrač je i Rakočević ovaj, možda bi se moglo videti s njim. Tanas da bude startna trojka, Andrić back-up, i to je solidna kombinacija
isto razmisljam, potpisujem sve, samo sto jos nemamo trenera i pitanje u kojem smeru idemo
@Karabu Sloba me podseca na Paunica u nekim situacija, kad bi napravio karijeru kao bilo bi OK
Korisnikov avatar
By skeske
Zelite dijete koje igra na snagu, i bez suta, za startno krilo?
Bas su vam se kriteriji srozali... vidite li vi na ovom nivou na sta Vanja lici? Nije ovo mjerilo, sta vam je :) ... Evo npr Jovanovic ne moze igrati seniorsku kosarku ni u ludilu, a ovdje izgleda kao kosarkas.
Korisnikov avatar
By Poska
Па Слобу овде стављају на кеца, није он за 2.

Дати Вањи лопту, нека проба да научи, мада мени не делује толико лоше, не из игре 1 на 1, већ 2 на 2, после блока.

Танас на 3 наравно, зато што може да трчи и да преузима и да вежба шут много, и то је то.
By milanezija
Da se ja pitam startna trojka bi mi bio Pipen iz najboljih dana, al jebeš ga nema leba od toga, ali mi realnost jebe kriterijum
By milanezija
Kriticno sa Mutom je i to sto je on tu od 20og septembra tek, on reprezentaciju napustiti nece (a i ne treba), morao bi neki ozbiljniji pomocnik onda da bude tu ta 2 meseca, Muta ce raditi prozivku i one prve treninge valjda pa ide sa reprezentacijom
Korisnikov avatar
By BogdanB
Neće Muta raditi ni pocetak, ni posle 20.
Doci ce da se slika za novine na prvom treningu i to je to

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka
Poslednja izmena od BogdanB u Uto Jul 18, 2017 2:38 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 147
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]