Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By The Answer
Nisam mislio na dužu verziju u smislu reči nego u smislu muzike. I Rains of Castamere ima možda i manje stihova i u seriji se peva svega nekoliko desetina sekundi pa su pravili mnogo duže verzije, ima ih po jutjubu i zvaničnih i nezvaničnih koliko hoćeš, čak ju je I Serj Tankian pevao sad kad su imali onu veliku turneju po USA sa GOT muzikom.
Korisnikov avatar
By Poska
Е да, мени оно Братство уопште није јасно. Капирам да ће сада да им се придружи и овај Псето.

Да ли ће они да наиђу на ону црвену што је Џон отерао, или ће то можда да буде Арја, она је ваљда на њеном списку.
Korisnikov avatar
By The Answer
Na Arjinom spisku su i Pseto, Berik i Toros između ostalih ;) Za Pseto ne zna da je živ pa ga je verovatno skinula. On se već može računati kao njihov član. Toros verovatno veruje da je Dondarion novi Azor Ahai. Ja mislim da je njima odavno (među prvima) jasno da dolazi sva ona ekipa iznad zida i da se za to spremaju. A sad kakvu će ulogu imati... nije realno očekivati da će biti glavni u toj borbi ali doprineće nekako sigurno. Očekujem dalje kratanje ka Severu i možda stavljanje na raspolaganje Džonu.

Mene zanima da li će Iron bank imati neku ulogu do kraja?

Ko je gledao trejler zna gde će se Melisandre pojaviti.
Korisnikov avatar
By Poska
И како Дондарион може да запали онај мач уопште?

Где ће се појавити, више ни сам не могу да се похватам са свим стварима. :)
Korisnikov avatar
By rudonja
koji ste sektasi.
Korisnikov avatar
By The Answer
Od cele epizode najbitnija stvar je zapravo u uvodnoj špici. Jedva čekam susret Targerijana. Mada koliko vidim ova je sve više i više besna kučka.
  • 1
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 155
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]