"Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku"
"Ako sve vidi, što se pravi blesav, što ne otera sva govna u nebesa"
"Sto manje, dijete, znas, to si manje nesretan"
"Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku"
Mutinjo napisao:They call him "Answer"Me nem nesa![]()
Sent from my HUAWEI Y625-U21 using Tapatalk
The Answer napisao:To za rog furaju čitači jer ga tamo Juron i ima, ali on tamo plovi ka Deni koja još nema brodove da joj ponudi savez tako da se ne treba obazirati na to, u seriji jedino oko roga je kad ga je Sem našao zajedno sa dragon glass-om na Pesnici prvih ljudi ili kako su god to preveli fist of d frst men. Jedan kadar i ništa više. Mada ja prvi znaš i sam napinjem da je svaki kadar u GOT za nešto kasnije bitan. Ja pre mislim da će nekog da joj dovede, ne mislim baš Tirketa jer bi to značilo da je baš razjebao ove pošto se Tirke ne odvaja od Deni sad, ali nekog koga Sersei hoće da prikolje sigurno... možda babu... možda onu kurvu iz Dorne što je jadnu, malu, nevinu Mirselu otrovala klince joj pod nokte, pesak joj u oči...Б1: Рог је само један и у серији га има Сем, а у књизи Јурон?
Za Sema se odavno (još pre 2-3sezone) priča da je bitan i da će nešto da iskopa iz knjiga za rat sa WW, to mu je Stanis i naredio jedared, i to je i uradio. Da li će još nešto, jebem li ga. Možda nešto oko kovanja valirijskog čelika ili pronalaženja zalihe mačeva od istog, jer seerija zna za tek 5-6 komada, Dzonov, Brijenin, Džofrijev, Semov, bodež... a navodno ih ima i do 200.
Све ове године,
С тобом увек било где,
Ми смо црно бела деца,
Која броје успехе.
И још добро памтим све,
Памтим и све поразе,
Успомена кад се сетим,
Још кроз тело пролазе!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]