Mesto za sve nekošarkaške diskusije
By milanezija
Meni deluje da je Arja stvarno krenula ka jugu, možda je razgovor sa ovim vojnicima odgovori, možda usput sazna da je Džon kralj na severu
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Nego, sta ce Juron Grejdzoj da donese Sersei. U prvi mah mi je palo na pamet da ce da kidnapuje Tiriona. A sad naleteh negde na netu da ce mozda da joj donese onaj rog sto moze da ukroti zmajeve. Dobra fora bi bila. A jeste rekao da ce to biti najvredniji poklon na svetu

Sent from my HUAWEI Y625-U21 using Tapatalk
Korisnikov avatar
By Mutinjo
I da, Sam ce da nadje lek da izleci onog matorog perverznjaka Dzoru Mormonta, evo ovde sam najtanji ako ne bude tako

Korisnikov avatar
By The Answer
To za rog furaju čitači jer ga tamo Juron i ima, ali on tamo plovi ka Deni koja još nema brodove da joj ponudi savez tako da se ne treba obazirati na to, u seriji jedino oko roga je kad ga je Sem našao zajedno sa dragon glass-om na Pesnici prvih ljudi ili kako su god to preveli fist of d frst men. Jedan kadar i ništa više. Mada ja prvi znaš i sam napinjem da je svaki kadar u GOT za nešto kasnije bitan. Ja pre mislim da će nekog da joj dovede, ne mislim baš Tirketa jer bi to značilo da je baš razjebao ove pošto se Tirke ne odvaja od Deni sad, ali nekog koga Sersei hoće da prikolje sigurno... možda babu... možda onu kurvu iz Dorne što je jadnu, malu, nevinu Mirselu otrovala klince joj pod nokte, pesak joj u oči...

Za Sema se odavno (još pre 2-3sezone) priča da je bitan i da će nešto da iskopa iz knjiga za rat sa WW, to mu je Stanis i naredio jedared, i to je i uradio. Da li će još nešto, jebem li ga. Možda nešto oko kovanja valirijskog čelika ili pronalaženja zalihe mačeva od istog, jer seerija zna za tek 5-6 komada, Dzonov, Brijenin, Džofrijev, Semov, bodež... a navodno ih ima i do 200.
Korisnikov avatar
By Mutinjo
They call him "Answer" :-)

Korisnikov avatar
By skeske
Gdje da nadjem malo detaljniji rezime prvih 5 sezona igre prestolja? Pozaboravljao sam sve, a palo mi na pamet da nastavim, sestu nisam gledao
Korisnikov avatar
By Poska
The Answer napisao:To za rog furaju čitači jer ga tamo Juron i ima, ali on tamo plovi ka Deni koja još nema brodove da joj ponudi savez tako da se ne treba obazirati na to, u seriji jedino oko roga je kad ga je Sem našao zajedno sa dragon glass-om na Pesnici prvih ljudi ili kako su god to preveli fist of d frst men. Jedan kadar i ništa više. Mada ja prvi znaš i sam napinjem da je svaki kadar u GOT za nešto kasnije bitan. Ja pre mislim da će nekog da joj dovede, ne mislim baš Tirketa jer bi to značilo da je baš razjebao ove pošto se Tirke ne odvaja od Deni sad, ali nekog koga Sersei hoće da prikolje sigurno... možda babu... možda onu kurvu iz Dorne što je jadnu, malu, nevinu Mirselu otrovala klince joj pod nokte, pesak joj u oči...

Za Sema se odavno (još pre 2-3sezone) priča da je bitan i da će nešto da iskopa iz knjiga za rat sa WW, to mu je Stanis i naredio jedared, i to je i uradio. Da li će još nešto, jebem li ga. Možda nešto oko kovanja valirijskog čelika ili pronalaženja zalihe mačeva od istog, jer seerija zna za tek 5-6 komada, Dzonov, Brijenin, Džofrijev, Semov, bodež... a navodno ih ima i do 200.
Б1: Рог је само један и у серији га има Сем, а у књизи Јурон?

Б2: Који је ово мач? Где је он?

Б3: Арјин бодеж?

Сем је много опасан лик, рекао бих један од битнијих ту. Такође доста битан је и мали Брен, колико сам схватио, он сада може да прати кретање ВВ-а?
Korisnikov avatar
By The Answer
Moguće da postoji više rogova, no u seriji je samo jedan, za sad. Gde je tačno ko zna.

Džofrijev je poslednji put viđen u njegovim mrtvim rukama kada je ležao u Bejlorovoj septi ali ne verujem da su ga sahranili sa njim. Inače taj i Brijenin mač su iskovani iz Leda, onog ogromnog mača Neda Starka po naređenju Tajvina Lanistera. Džejmi je svoj poklonio Brijeni.

Bodež kojim je u prvoj sezoni napadnuta Ketlin Stark dok je čuvala besvesnog Brena, za koji je Bejliš rekao da je njegov ali da ga je izgubio u opkladi sa Tirionom i tako zakuvao haos... jer haos su merdevine :D

Bren ne da je bitan nego je ono baš VIP.
  • 1
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 155
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]