- Pon Jul 17, 2017 5:02 pm
Ok, spojleri
Džon nema sestru, ima tetku. Imam osećaj da će Semovo pismo veoma brzo stići do Vinterfela, kao što znamo u GOT nije sve baš vremenski nategnuto pa tako Mejs Tajrel putuje od King's Landinga do Bravosa pola sezone, a Varis od Mirina do Vesterosa i nazad na Narrow sea u jednoj.
No, kad Semovo pismo stigne, Džon će bez sumnje ili sam pojuriti ili poslati nekog na Dragonstoun po dragon glass, a pošto je ova ipak popularna serija sigurno će on, kako bi se sreo sa Deni.
Sa druge strane, mislim da će Bren mnogo duže putovati do Vinterfela ili bar Džon neće biti tamo ako stigne ranije i mislim da će Brenova saznanja, uz još neka, ostaviti za kraj sezone.
Pitanje je i gde će Mira, sa Brenom ili doma, gde joj je otac Hauland još od kraja Robertove bune, koji jedini zna istinu ne računajući Brenove flešbekove nego je pravi živi svedok.
I o ostalima može da se priča, Arja je završila posao u Riverlendsu i očigledno promenila pravac, pa umesto na sever ide na jug, zlobnici bi rekli- kao neki navijači.
Prve dve scene i poslednja su fe no me na lne!
JEBO VAS DENVER