Stare teme
Korisnikov avatar
By Pavac
Lokomotiva Kuban
Alba
Lietuvos Ritas
Retabet Bilbao
Limoz
Partizan

grupa c
mislim da je najlaksa grupa D, a najteza B
Korisnikov avatar
By skeske
Pavac napisao:Lokomotiva Kuban
Alba
Lietuvos Ritas
Retabet Bilbao
Limoz
Partizan

grupa c
mislim da je najlaksa grupa D, a najteza B
Ne moze se to znati jos uvijek... niko nije sklopio roster
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Ova grupa gde je Partizan je po meni grupa u kojoj moze da bude dosta iznenadjenja. Sem Lokomotive koja bi trebala da bude favorit grupe, sve ekipe su tu negde i sve ekipe imaju sanse za prolaz.
Jel 4 najbolje i svake grupe idu dalje ? Ako bude pun Pionir ocekujem Parizan na 3-4 poziciji.
By Gira PFC
BogdanB napisao:Nazalost, dovodi Dzonija Markovica.
Menja ceo stručni stab. Novi kondicioni ce biti Koprivicin sin. Ovaj sadašnji kondicioni je nemac pojma.

http://sport.blic.rs/kosarka/domaca-kos ... ra/zn37qqc

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока

Od nekoliko tekstova sa Mutom u današnjim novinama i na internetu, ovaj je najbolji, u smislu informacija koje daje. Otprilike je stanje onako kako smo i navodili u našim postovima - računa na par naših momaka poteklih u klubu (Vanja Marinković, Andrić i Tanasković), dovešće par igrača iz Dinamika (ovde nije navedeno koje, ali verovatno onu trojku koja se već pominjala - Stevanović, Lazić i Gavrilović), uz dovođenje dva jeftina Amera (kako je sam rekao, na pozicijama 1 i 5) i čeka ga razgovor sa Veličkovićem. Ako ovde dodamo Vilsona, i verovatno Jovanovića i Koprivicu, to je neki početni kostur tima.
Nigde se za sada ne pominje kakav je status Pota i Vrapca, a voleo bih da Pot ostane, mislim da ima energije i potencijala u njemu.

Od igrača iz prethodne sezone, zna se da je Hečer otišao, da Uroša Lukovića želi Mornar, Birčević se "pakuje" da ide negde preko... Nisam nigde još pročitao šta je sa Ratkovicom i Majstorovićem.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 147
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]