Stare teme
Korisnikov avatar
By BogdanB
Neka,neka, napraviće se novi profil, Luka Mitrovic Beograd.

Steta sto mi nemamo genija kao sto je Nebojsa Covic, koji ce svima vama da se posere po mozgu, ali to vama nece smetati nego trazite jos.

Stvarno ne razumem koga je on uvredio? Izgleda smeta kada se pozeli Partizanu da osvoji titulu. Dokle neki drugi zele drugom klubu da osvoji titulu,to je u redu, kakva duuusa.

Jedino sto zameran Djordju, to je sto nije znao da iza svakog coska vreba, Dragan Kojic Keba.

Nije ti lako @zex, pusti ti nas ustase na miru.

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Zex88
Pesak u vagini?

Jbt,kakve si sad internet floskule nabacio u nekoliko recenica,idemo ludilo..

Da se posere,tesko,visi sam dosta od njega,ali razumem,pokusava se biti kreativan kao Djordje.
I znas da nije prozivan sto je pozeleo titulu kkp,ali pravis se lud kao Djordje.
Meni je lako i lepo,ali kapiram,zelis da budes kao Djordje.
I jos ironiju da naucis i bices mozda kao Djordje..
Do tada,puna moja podrska. :*

#ironija

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By BogdanB
Ne bukvalno da se posere, znas ti dobro kako. Ocigledno ti prija.

Ne znam zbog cega ga prozivaju, sta je pogresio?

Ti kao admin, treba da budes glas razuma na forumu, a ne kao ja.

By ikaluka
Neverovatno ovde se pise o sportskoj diktaturi a jos je neverovatnije kako se brzo zaboravlja sta je i kako je bilo od 1990 pa do neku godinu posle 2010.
Kome su poklanjani sportski centri ko je imao pravo na sve pa cak i da ugasi drugi/suparnicki/ klub da bi se dobilo sta zeljeno, predsednik kojeg kluba je istovremeno bio i predsednik agencije za sport, kulturu i omladinu/nije bilo ministarstva/ koji je sa svoja dva drugara pristalice istog kluba kao svojim zamenicima odlucivao o svemu u sportu pa i da li ce se nekome nesto dati i koliko. Naravno mozda ovde pisu samo mladi ljudi/neverujem/ koji se ne secaju tog perioda.
By milanezija
Neveruj neveruj, a sportskih centara imamo ne znamo gde cemo sa njima, svaki dan treniramo na drugoj lokaciji jer nam se moze
Korisnikov avatar
By BogdanB
ikaluka napisao:Neverovatno ovde se pise o sportskoj diktaturi a jos je neverovatnije kako se brzo zaboravlja sta je i kako je bilo od 1990 pa do neku godinu posle 2010.
Kome su poklanjani sportski centri ko je imao pravo na sve pa cak i da ugasi drugi/suparnicki/ klub da bi se dobilo sta zeljeno, predsednik kojeg kluba je istovremeno bio i predsednik agencije za sport, kulturu i omladinu/nije bilo ministarstva/ koji je sa svoja dva drugara pristalice istog kluba kao svojim zamenicima odlucivao o svemu u sportu pa i da li ce se nekome nesto dati i koliko. Naravno mozda ovde pisu samo mladi ljudi/neverujem/ koji se ne secaju tog perioda.
Ko si sad ti,odakle izroni? Dobrodosao na forum :)
Sve potpisujem sto si rekao.

Poslednja izmena od BogdanB u Sub Maj 27, 2017 11:27 am, izmenjeno 1 put ukupno.
By milanezija
Bogdane, to su zexove sestre firme, obavljaju prljav posao za njega :D

Znas kako onaj lik iz fmp-a cesto provocira pred duele sa zvedom, da izvuce neku kaznu, tako i ovde
Korisnikov avatar
By Zex88
Evo stavio sam #ironija da ljudima bude lakse..

Prvo da prestanes da se lozis na najgore interent floskule i onda ocekuj normalan odgovor..

Kad god budes pisao gluposti o proseravanju na neciji mozak i da to nekom prija neces dobiti od mene normalan odgovor.

- A tek ta lozana kako je meni bitan Covic/Terzic,kako ja patim zbog poraza i ne mogu da zivim mi je vrhunska.

Pogresio je, jer je pokusavao Tegeltijine/Panticeve fore da pravi kao profesionalni kosarkas Spartaka iz Subotice. A na kraju nije ni tacno to sto je rekao..
A ako hocemo da se tako bacakamo sa foricama,za neke bi mogli da napisemo da su kriminalci,ubice i svasta nesto jos i to je mnogo tacnije od Djoletovog nastupa. Medjutim nije kul.
Ja sam glas razuma,samo probaj da razumes sustinu onog o cemu pricam..

Korisnikov avatar
By Zex88
Samo koristi kvalitetan toalet papir..

• 1
  • 154
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158
  • 178
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]