Stare teme
Korisnikov avatar
By BogdanB
milanezija napisao:Jel stvarno mislis da Ratkovica nije dovoljan za pobedjivanje Vrsca, Dinamika i ostalih kls, pa mozda cak i Mega/Fmp uz Pota naravno
I to je upitno :D
Nama trebaju igraci za Aba i Evropu, da tu budu dovoljni, a ne za KLS

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Poska
У праву си Миланезија, надам се да ће Пот добити нови уговор. :)

Нешто овако не би било лоше:

1. ???, Пот
1/2 Јовановић
2. Маринковић, ???
3. ???, Андрић
4. Величковић, Бирчевић
5. ???, Луковић, Копривица

На 1 тражити странца, на 2 тражити неког домаћег играча, на 3 појурити Луковића и на 5 тражити странца или пробати са Маринковићем. Ако један од њих двојице буде могао, онда странац на месту које фали(3 или 5).

Покушати да се споразумно раскине уговор са Мајсторовићем, то би био пун погодак. Мислим да би ово био баш ок тим, и опет у том неком нашем новчаном распону.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Zasto Koprivica još da bude igrač Partizana? Ako cemo tako, bolje dovesti Djumics umesto njega :D

Korisnikov avatar
By BogdanB
Mi da imamo Muslija i Gagica, bili bi sampioni

By Gira PFC
vladast2 napisao:a kukali smo kad igrao gagic
E ovo je prava istina, odnosno razlika ove sezone i sezona od pre 3,4 godine. Tada smo kukali, ko zbog Gagića, ko zbog Muslija, u početku smo kukali i na Milosavljevića. Svi oni su redom postali nešto - Gagić dogurao i do reprezentacije, Musli jedan od MVP igrača španske lige, o Milosavljeviću da ne pričam (jedino što nema sreće sa povredama). Svaki od njih bi bio u ovoj ekipi u startnoj postavi, bili bi sada ključni igrači!

A ovi momci koji igraju ove sezone? Najbolje je reći da su dosta lošiji od pomenutih - to je onako blago rečeno. :(

Vidim da često razmišljate o timu za narednu sezonu, ali opet će tu pare i uprava igrati najveću ulogu. Ako budu ovako "nečujni" i flegmatični, neće se tu napraviti ništa posebno i mislim da je to i najrealnije. Na osnovu budžeta za ovu sezonu i novca koji igrači u klubu dobijaju, nećemo mi imati velike ciljeve ni sledeće godine. Tako mi bar deluje iz ove perspektive.
Ono što bi svakako trebali da zadržimo su oni najmlađi: Pot, Marinković, Andrić, Tanasković, možda i Jovanović. Ne znam šta beše sa centrom Bojanićem? Čini mi se da je bio povređen ili je imao mononukleozu, malo sam zaboravio, ne znam gde je sada on.
Zadržao bih i Uroša Lukovića, ali i Vrapca (čisto zbog igre u odbrani, mislim da boljeg u tom segmentu nemamo u timu).
Kenan je na pozajmici i ne znam kakav mu je dalji status. Možda ga zbog ove povrede oka Španci ostave još godinu dana, ali to stvarno samo nagađam.
Veličković je lider tima, ima snage za nekih 20 minuta, ali da li će ostati ne znam. Mislim da je to najviše na njemu. On zbog zdravstvenog stanja ne može očekivati neki giga ugovor bilo gde, a ovde igra srcem i za neku siću. Opet, toliko se daje da se nekad uplašim da će se dodatno povrediti... Ne znam šta mu je pametno činiti, iako je on još relativno mlad za "penziju".
Birča ima dobar ugovor, ali po nekim informacijama koje imam, on bi da ide ponovo "preko". Mislim da to ljudi u klubu znaju.
Hečera nećemo moći zadržati, sigurno će mu neko dati više. Gordon ovakav nam ne treba, kao ni Ratkovica i Majstorović.
Koprivica? Možda kao treći centar, ali ne vidim neki napredak kod njega.
Videćemo da li će neko od domaćih igrača, iz Vršca, Dinamika, Spartaka ili Borca, iskočiti u ovoj Super ligi, pa ako mu je "drag" Partizan, ko zna? ;)
Korisnikov avatar
By BogdanB
Ne treba Kenan da ostaje, decko je malokrvan,kao Majstor.
Velickovic imao juce zanimljivu izjavu, kaze da je u inostranstvu ispusio :D tako da nagadjam, mozda ostane i vole ga navijaci ovde, zna i on sam.

Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Koprivica ima odlicno telo, ali igra kao balvan. Ne zna nista, ili nema ko da ga nauci kako da nauci da sa tim svojim telom izdominira nad nizim i slabijim 5 od sebe.
  • 1
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • 178
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Сад ће се они тргнути

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]