- Pon Apr 03, 2017 3:33 pm
P.S.
Svadja sa publikom na gostujucem terenu u kljucnom mecu gdje dodatno unsoih psihicku nestabilnost u ekipu kada ima bilo kakve sanse za stizanje rezultata meni govori dovoljno o nepostovanju trenera a i dresa koji nosis...ova nervoza je prilicno plod fizicke nemoci, kao i opadanje procenata suta sa padom fizicke spreme...
djordjino94 napisao:Ovo je i bio maksimum ove ekipe, Dzile nazalost gubi kredite, puno zamerki, Pot je morao da igra. Upravu ne vredi komentarisati, nemamo je.Ako mislis na mene slobodno budi grub... ne vidim potrebu da se krije istina i kaze otvoreno da Velickovic ocigledno nikad vise nece dostici 80-90% svoje fizicke spreme (nazalost) i da ne moze izgurati sezonu da igra 15ak minuta u prosjeku. Za ozbiljne kosarke ne moze cuvati nikoga na 4 a ni napadati (osim sutom). Na 5 pogotovo laganije 5ce mu izadju na slobodno i ne moze da ih stigne a teze ga unesu u kos. Sve je to opste poznato. Energija je tu, ali to moze proci u par utakmica, sezona se ne moze tako odigrati...
Koprivici, Majstorovicu, Ratkovici... zabraniti da pridju Pioniru. Pokusavam da ne budem grub prema kriticarima Velickovica, covek se prosuo po
terenu, gubi snagu na kojekakve gluposti, zbog tvrdoglavosti i neznanja trenera. Za mene je sezona zavrsena, ovo sto sledi je privatna liga.
Korenite promene.
P.S.
Svadja sa publikom na gostujucem terenu u kljucnom mecu gdje dodatno unsoih psihicku nestabilnost u ekipu kada ima bilo kakve sanse za stizanje rezultata meni govori dovoljno o nepostovanju trenera a i dresa koji nosis...ova nervoza je prilicno plod fizicke nemoci, kao i opadanje procenata suta sa padom fizicke spreme...