BogdanB napisao:@ZikosKaraiskaki
Uprava ce izaci sa konkretnim stavom kao sto je izasla u vezi slucaja salmonela. Cute i smrde tamo, uzimaju platu i sta ih briga.
@self-thought man
cemu sluzi kondicioni trener i trener koji treba da mu nadje ulogu kakvu zasluzuje? Novica je neko ko je ostavio veliki trag u klubu, neko ko svako treba da se zapita da li sme lose o njemu nesto da kaze.
Vidim Dzikic kaze da je zadovoljan. Ljudi u klubu i mi navijaci, dva sveta razlicita. Nisam se nista potresao niti iznervirao veceras, ali brale, ne moze ovako da se funkcionise, tezimo da budemo fikus kao Silobad svih ovih godina?
Da se razumemo, ja Dzileta ne teram, ali samo mora on da se prevaspita malo. Drugaciji pogled da ima.
I jos jednom, nije Dzile glavni problem.
Edit:
Novica igra centra umesto Majstora jer covek udje, napravi dva faula za dva minuta i manje. Umoris se kada se bijes sa nekim jacim od sebe.
Ko je doveo Majstorovica? Majstorovic je doveden da igra 5 da moze kvalitetno da iskace na branjenju p&r i da dobro postavlja blokove u napadu i odmotava se ka kosu. Da li on to radi kvalitetno? NE. Da li on to radi na zadovoljavajucem nivou? NE. Da li je trener kriv sto on za 2 minuta napravi 2 faula u napadu? NE. Ovo sto radi Majstorovic bi ,nazalost, Djumic radio duplo bolje....
Novica igra 5 jer na 4 iole ozbiljnijeg igraca moze da isprati samo pogledom u odbrani. Ja mislim da on na treningu Bircu ne moze ni "lasom" uhvatiti... i to je po meni glavni razlog sto on igra 5 uz "kvalitet" nasih ostalih centara.
P.S.
Majstorovic je najvise razocarao, Lukovic je prva 5ca i zbog toga sto Majstor je takav kakav je a Koprivica nedorastao aj Novica na 5 pa onda nadji mjesta za Majstorovica pa Koprivica popusi minutazu i onda kada je najbitnije momak (Koprivica) napravi korake u kontri 1na0 jer nije razvijan na pravi nacin.
P.P.S.
Novica je sportski invalid i ako ti je on najbolji igrac to dovoljno govori o kvalitetu ekipe...jbg...takvi smo kakvi smo...