Stare teme
Korisnikov avatar
By bokibb
BogdanB napisao:Nije mu Dzile ni dao sansu, nego Canak. Dzile ga i ne ubacuje u igru. Pre ce igrati miljenik Robinson nego nase dete Tanas, od koga mozda u buducnosti zaradis nesto.

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока
Da je bogdo nama Dzile najveci problem....
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
bokibb napisao:
MILOS OBILIC napisao:Morao je Dzikic da napravi makar jednog igraca za prodaju od koga bi klub uzeo pare, jednog igraca koga bi prodali sledece sezone i jednog talenta koji se polako gura da krene putem prvih dvojice. On to nije uradio, a Marinkovic nije ni napredovao ove sezone.
Andric, Vrabac, Marinkovic.... Tanaskovic.

Po meni je Andric mnogo napredovao, Vrabac sve vise postaje upotrebljiv i biti ce to jos vise sledece sezone, Marinkovic popravio fizikalije i ulaz kao i odbranu do salmonele.... Dzile nije kriv sto nije imao kome da da sansu od juniora, Tanasije je dobi sansu spletom sretnih (1/4 kupa protiv prosjecne KLS ekipe) i nesretnih (salmonela) okolnosti.
Od Tanaskovica je napravio igraca kao Radonjic od Rakicevica. Mozda je Rakicevic i vise igrao.
Srecno sutra.
By milanezija
Steta, 2 stvari su bile kljuc u zadnjoj cetvrtini, trojka Surne na nasih -3 i ona Vanjina nesrecna sto se vrtela po obrucu i iscurila.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Kakav smo mi kurton od ekipe...

Ja ne pamtim ovoliku divljinu cele sezone i ono sto najvise smeta, da mi nismo nista napredovali a ekipa cele sezone na okupu.. Drugacije bi to izgledalo da svako posle greske leti na klupu, a ne da ostane i nastavi izdrkavanje i da ga briga za sve.

Njima najbolji igrac ne igra celu utakmicu, posle se povredi jos jedan ali ne, nama ne bi bilo dovoljno da se svi sklone sa parketa, jer mi bi nastavili da sutiramo trojke a Dzikic nista tu ne bi dirao. It's ok my bro, good!

Tomas :lol: :lol: :lol: smesan covek
Korisnikov avatar
By MileBL
Ja sam mislio da ce Partizan okrenuti, nekako mi je Cedevita neubedljivo izgledala, nisam vjerovao da ce ostati psihicki stabilni za zavrsnicu meca posle povreda koje su ih snasle ali ipak Partizan nije pogodio otvorene suteve koje su imali i to je to
By boban1970
Ovakvo neznanje u pripremi utakmice i u vodjenju utakmice jos nije vidjeno. Bez koncepcije,bez ikakve psihicke pripremljenosti samo sajbaj za tri pa ako udje tu smo na -8. Dzikicu se zahvaliti kao i Peovicu i Silobadu i ostaloj druzini. Ovo sto nam je Pekovic uradio ove godine je gore nego sto je bilo prosle. Sezona je konacno gotova mogu reci jedna od najgorih u poslednje dve decenije. Neko treba da odgovora sto drzi Vrabca dve godine u svetom dresu, Dzikicevo pojacanje Robinson ne odigra ni minut u utakmici sezona pa sto si ga dovodio prijatelju. Gordon apsolutni promasaj.
  • 1
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 178
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]