Stare teme
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Vestbruk iz predgradja

Sent from my HUAWEI Y625-U21 using Tapatalk
Korisnikov avatar
By skeske
Razvoj Boldena ide u dobrom smjeru, prvenstveno na polju samopouzdanja, agresivnosti i poboljsanja odgovornosti u odbrani. Atletika nikad nije dolazila u pitanje, a sut je dobar. Definitivno pogodjen igrac u smislu mali rizik velika nagrada.
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Da nema Boldena i Lazarevića nikad ovaj tim ne bi pogledao, štaviše, bio bi mi ogavan. Radanov u kuruzima, Davidovac nije kvalitet za prvi tim CZ, o ostalim ne treba ni trošiti riječi.
Nikakve tu ideje nema u napadu, fića vrti pik dok se boje ne rastope i na poslijetku šutira za tri poena. Igokea za 3-4 minute istopi 19 razlike. Sreća pa i on nisu nasušni kvalitet, inače bi pobjedili ove nesreće.
Ništa nije donjela smjena Klipe i postavljanje Maksimovića, i dalje fića mora landrati dok god ima snage.
Svaka mu čast na 36 poena, nije to ni lako dati, ali ono silovanje je mrsko za oči...

Ostin doputovao.
Korisnikov avatar
By Zex88
Bolden je sve bolji i bolji.. Tupim dugo za njega,drago mi je da opravdava moje poverenje :D

[bbvideo=560,315]https://www.youtube.com/watch?v=HQvQBdP2q5E[/bbvideo]

Slika
Korisnikov avatar
By skeske
Kad si ti tupio za njega bio je plasljiva princezica koja je bjezala od kontakta. Sad mi sve vise i vise lici na prosjecnog Zvezding igraca. Kad skace vidi mu se zedj u pokretima, kontas pojesce onu loptu.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ja sam prepoznao potencijal :D

Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By skeske
Definitivno se najbolje razvja od svih igraca u FMPu. Joj sad kad krenem FMP igrati na manje poena... ovom niko nece smjeti uci u reket :D
Korisnikov avatar
By Lepus
Kao sto rekoh, bio sam juce na utakmici. Nesto mi se ne da nasiroko pisati, al' par stvari koje su bar meni zanimljive.

Utakmica bila poprilicno dobro, bar od strane FMP-a. Prijatno su me iznenadili. U odbrani njihova standardna igra sa mnogo preuzimanja. Covic je tu ubjedljivo najveca rupa, ali ostali ga fino pokrivaju i nadoknadjuju za njega. Napad mi se ne svidja nikako, ali iskreno, tu i nema kvaliteta za nesto vau.

Filp je alfa i omega u svakom pogledu. I ono sto meni najvise smeta, a to sam vec pisao ranije, u FMP-u nema igraca koji je u stanju da radi ovo sto Filip radi. 90% igraca nema dobar ball handling. I oni koji imaju, kada je stani - pa'ni gledaju kako ce njemu uvaliti loptu.

Boldena sam gledao mnogo puta ove godine, ali me je juce odusevio. Odlucnost, zelja, skok, odbrana, sut, svega ima. Dosta je sirov, ali da se to izbrusiti. Ledjna tehnika mu je losa, kao i gneralno kontrola lopte i igra licem.

Davidovac me malo razocarao, mnogo je neodlucan i nedorecen. Uz Covica jedini igrac koji zna sa loptom, ali pred kraj kada su ovi stizali, gledao je samo kako da se rijesi lopte. Sut mu je ocajan, u sezoni je na 22% za tri. Za pohvaliti je da krlja u odbrani, zna se fino postaviti i citati igru protivnika. U skoku je odlican.

Radanova cu posebno posmatrati. Kao sto sam vec prije rekao, igrac koji je talentovaniji od svih ostalih zajedno, ali malo djeluje pogubljen. To naravno nije ni cudo kada ga trener vadi poslije prve greske. U igru je ulazio u dva navrata, po minut. Prvi put ga je ovaj izveo da Radanovu nije bilo ni jasno sta je pogrijesio. Koliko sam uspio ispratiti po gestakulaciji igraca i trenera, nije odigrao akciju koja je bila planirana i ovaj ga je odmah zamjenio. Naravno, pedagoski maniri Maksimovica su ravni nuli, tako da mu nije ni objasnio zasto ga je zamjenio. Drugi put je usao i odmah pogrijesio u odbrani, nije znao koga cuva. Srecom po njega, Igokea taj napad nije iskoristila. Imao je i ono pogresno dodavanje iz auta. Jedino sto je pozitivno za njega je sto Ljubicic nije igrao, tako da mozda i dobije minute.

Cudno mi je bilo sto su Zizic i Kutlesic dobijali prednost u odnosu na Lazarevica. Tek kada je ovaj skontao da ova dvojica veze o zivotu nemaju, pogotovo Kutlesic, ubacio je Lazarevica.
Korisnikov avatar
By skeske
Ovo sto igraju Bolden i Elis mi je uspjelo zaustaviti krvarenje ociju poslije onog sto bi se trebalo zvati kosarka a igrano je u 19h.
Korisnikov avatar
By Zex88
Zanimljiv igrac OStin.. Vidi se da je zardjao dosta,ali deluje da tu ima materijala.. Za prvi mec-vrlo dobar..
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 26

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]