Све ове године,
С тобом увек било где,
Ми смо црно бела деца,
Која броје успехе.
И још добро памтим све,
Памтим и све поразе,
Успомена кад се сетим,
Још кроз тело пролазе!
Све ове године,
С тобом увек било где,
Ми смо црно бела деца,
Која броје успехе.
И још добро памтим све,
Памтим и све поразе,
Успомена кад се сетим,
Још кроз тело пролазе!
Poska napisao:Па оно јесте тако, али ја још чекам велики бум. А и не капирам улогу тренутну Картмена, није ми то он, мора да има неки плот твист за њега.Pa prosle sezone im je bio slab taj bum, valjda ce ove sezone valjati.
PODFORUM ZA TRANSRODNE/TRANSRIĐE OSOBE!!!
STOP NASILJU I NETOLERANCIJI
Све ове године,
С тобом увек било где,
Ми смо црно бела деца,
Која броје успехе.
И још добро памтим све,
Памтим и све поразе,
Успомена кад се сетим,
Још кроз тело пролазе!
Ball don't lie.
MookieBlaylock napisao:Odgledao seriju Most (skandinavsku, originalnu verziju). Odlična krimi serija sa izuzetno upečatljivim likovima. Naročitomje glavni lik zanimljiv.Odlicna serija. Ja sam odgledao 1. i 2. sezonu, a 3. nikako da stignem. Svedjanka (policajka) je kul lik.
Послато са SM-T310 уз помоћ Тапатока
"Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku"
"Ako sve vidi, što se pravi blesav, što ne otera sva govna u nebesa"
"Sto manje, dijete, znas, to si manje nesretan"
Poska napisao:Да ли је гледао неко Стадо?Gledao i ja fantasticne zveri, mada nisam ljubitelj Potera. Imalo u filmu kao neke akcije i preokreta ali opet sam se nekako smorio.
Планирам да идем па да видим какви су утисци.
Синоћ сам гледао Фантастичне звери и где их наћи, то је као шта је било пре Хари Потера. Ништа специјално филм, пре свега очекивао сам више повезаности са ликовима из Хари Потера(са професорима или родитељима од ликова), али чуо сам да је ово трилогија, па ћемо видети. Можда зато што је радња у овом делу смештена у Америку, главни лик је Британац, који је био ученик Хогвортс школе, али је избачен. Видећемо остале делове.
Све ове године,
С тобом увек било где,
Ми смо црно бела деца,
Која броје успехе.
И још добро памтим све,
Памтим и све поразе,
Успомена кад се сетим,
Још кроз тело пролазе!